Ondersteuning seksuele bevrijding

Ondersteuning seksuele bevrijding

Wil jij jezelf seksueel ont-wikkelen om je seksualiteit te eren en te vieren? Bekijk dan wat de ondersteuning van Saminisa Coaching voor jou kan betekenen.

De ondersteuning is gericht op het helen van de verbinding met je eigen seksualiteit. Zodat seksuele bevrijding en inspirerende seks ook mogelijk is voor jou.

Ondersteuning

Ondersteuning

Saminisa Coaching biedt ondersteuning door je bewust te maken van je eigen seksualiteit. En de manier waarop je hier naar kijkt en mee omgaat.

Een seksuele bewustwordingsreis zonder specifiek advies. Zodat je zelf gaat inzien en voelen wat jou nog tegenhoudt en waar jij naar verlangt.

Om vervolgens stap voor stap je seksleven te transformeren van angst naar Liefde. Waardoor je durft te kiezen voor een seksleven wat bij jou past.

Seksuele bevrijding

Deze ondersteuning bestaat uit een ebook, de online cursus en het online traject. Waarin de onvoorwaardelijke Liefde de basis vormt.

Echter (beginnende) spirituele ontwaking is hiervoor belangrijk. Zodat je zelf de verbinding met je eigen seksualiteit kunt gaan helen.

Het ebook en de online cursus zijn geschikt als je begint met de heling van je seksualiteit. Het online traject is gericht op de diepere heling.

Gratis

De download Eerste Hulp Bij Seksuele Problemen helpt je om bewust te worden van de verbinding met je eigen seksualiteit. Want elke verandering begint in jezelf.

Ebook

In het ebook Van seksuele hel naar hemel deel ik mijn ervaringen en 11 spirituele wijsheden die mijn seksleven hebben veranderd.

Waardoor je jouw seksualiteit vanuit Liefde gaat bekijken. En je seks vanuit spirituele inzichten herziet. Voor het zichtbaar worden van de seksuele hemel op aarde.

Online cursus

In de 3-delige online cursus Seksueel ontwaken staan de basisstappen en bijbehorende oefeningen beschreven voor het ontwaken van je seksualiteit.

Waardoor je inzicht krijgt in je eigen seksuele patronen en belemmeringen voor het loslaten ervan. En je jouw seksualiteit als een liefdevol deel van jezelf gaat ervaren.

Online traject

Het online traject Inspirerende seks is een individueel traject bestaande uit 8 modules om je seksleven te transformeren naar seks op basis van je hart.

Waardoor je jouw seksualiteit vanuit Liefde gaat uiten op je eigen unieke manier. Voor het ervaren van een afgestemd en geweldig seksleven.

Indien je extra ondersteuning wenst, kun je onbeperkte ondersteuning per email ontvangen voor 1 maand. Zodat je de extra ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Gerelateerde informatie

Seksuele verbinding vanuit Liefde is onmisbaar

Onvoorwaardelijke Liefde als basis

Seksualiteit is de bron van jouw levenskracht

Seksuele zelf is vaker gewond dan gezond

Seksueel ontwaken is belangrijk