Wil je ondersteuning?

Wil je ondersteuning?

Het ervaren van geweldige seks is een natuurlijk gevolg van een zuivere verbinding met je eigen seksualiteit, zodat je seksueel vrij bent en los van je verleden.

Maar als je seksleven niet is zoals je verlangt, is je seksualiteit helen geen overbodige luxe. Om de achterliggende oorzaken, patronen en keuzes te veranderen.

Seksualiteit ontwaken

Wil je weten of je seksuele nodig hebt? Lees dan het artikel Heb ik seksuele heling nodig? Hierin staat beschreven welk gedrag en welke ervaringen hierbij horen.

En bekijk ook het overzicht van de erotische massagespeeltjes die via Saminisa Coaching te bestellen zijn. Deze zijn ideaal ter ondersteuning bij je seksuele heling.

Ondersteuning

De ondersteuning van Saminisa Coaching bestaat uit een ebook, online cursus, online traject en een online coachtraject. Waarin onvoorwaardelijke Liefde de basis vormt.

Echter (beginnende) spirituele ontwaking is hiervoor belangrijk. Zodat je de verbinding met je eigen seksualiteit kunt gaan helen. Lees ook de Veel gestelde vragen.

Het ebook en de online cursus zijn geschikt als je net begint met de heling van jezelf. En het online traject en online coachtraject zijn gericht op de diepere heling van jezelf.

Gratis

De download Eerste Hulp Bij Seksuele Problemen helpt je om bewust te worden van de verbinding met je eigen seksualiteit. Want elke verandering begint in jezelf.

Ebook

In het ebook Van seksuele hel naar hemel deel ik mijn ervaringen en 11 spirituele wijsheden die mijn seksleven hebben veranderd.

Waardoor je jouw seksualiteit vanuit Liefde gaat bekijken. En je seks vanuit spirituele inzichten herziet. Voor het zichtbaar worden van de seksuele hemel op aarde.

Online cursus

In de 3-delige online cursus Seksueel ontwaken staan de basisstappen en bijbehorende oefeningen beschreven voor het ontwaken van je seksualiteit.

Waardoor je inzicht krijgt in je eigen seksuele patronen en belemmeringen voor het loslaten ervan. En je jouw seksualiteit als een liefdevol deel van jezelf gaat ervaren.

Online traject

Het online traject Inspirerende seks is een individueel traject bestaande uit 8 modules om je seksleven te transformeren naar seks op basis van je hart.

Waardoor je jouw seksualiteit vanuit Liefde gaat uiten op je eigen unieke manier. Voor het ervaren van een afgestemd en geweldig seksleven.

Online traject extra ondersteuning

Indien je extra ondersteuning wenst, kun je onbeperkte ondersteuning per email ontvangen voor 1 maand. Zodat je de extra ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Online coachtraject

Tijdens het online coachtraject Intiem seks- en liefdesleven ontvang je persoonlijke coaching om terug te keren naar de basis van Liefde zijn, ontvangen en uiten.

Waardoor je jouw seks- en liefdesleven nieuw leven gaat inblazen. Voor het ervaren van echte verbinding en diepe intimiteit met jezelf als met een partner.

Gerelateerde informatie

Seksuele verbinding vanuit Liefde is onmisbaar

Onvoorwaardelijke Liefde als basis

Seksualiteit is de bron van jouw levenskracht

Seksuele zelf is vaker gewond dan gezond

Seksueel ontwaken is belangrijk