Het online coachtraject

Het online coachtraject

Wil jij een seks- en liefdesleven waarin jij volledig jezelf kunt zijn? Waardoor jouw seksualiteit als ook jouw emoties aanwezig kunnen zijn. En er diepe intimiteit en echte verbinding ontstaat.

Begin dan met het helen van de verbinding met jezelf waaronder ook je eigen seksualiteit. Zodat je jouw seks- en liefdesleven nieuw leven in gaat blazen. Voor het ervaren van een intiem seks- en liefdesleven.

Intiem seks- en liefdesleven

Echte verbinding is niet op het ego gebaseerd. Maar is op basis van de ziel. Waardoor intimiteit ontstaat die voorbij het ego gaat. En de Liefde kan stromen in jezelf en tussen elkaar.

Maar dit kan alleen wanneer je niet bang bent om dicht bij jezelf te blijven. Door te voelen wie je diep van binnen bent en wat bij je past. Zodat je zelf de verantwoordelijk neemt voor je eigen geluk.

En je niet behoeftig en afhankelijk bent van je partner. Waardoor je de vrijheid ervaart om jezelf te zijn en te uiten zonder schaamte- en schuldgevoelens. En jij jouw partner ook kunt vrijlaten om zichzelf te zijn en uiten.

Omdat je jouw partner de verantwoordelijkheid geeft voor het eigen geluk. Het samenzijn draait dan niet om het krijgen van iets van je partner. Of om de leegte in jezelf op te vullen. Al is dit vaak onbewust gedragspatroon.

Maar het samenzijn gaat dan om het delen van de Liefde die je beiden in wezen bent. Zowel het ontvangen als het uiten ervan zonder inhoudingen. Met echte verbinding en diepe intimiteit als gevolg.

Het online coachtraject

Het online coachtraject biedt jou een mogelijkheid om je seks- en liefdesleven nieuw leven in te blazen. De nadruk ligt op het terugkeren naar de basis van Liefde zijn, ontvangen en uiten.

En het bewust worden van je seksualiteit en emoties speelt hierin een grote rol. Zodat je blokkades zichtbaar worden. Door deze blokkades te doorzien en te doorvoelen ga je jezelf bevrijden.

Zodat je kunt kiezen voor wat werkelijk bij je past. Op basis van je ziel en de Liefde die je bent. Waardoor je ook kiest voor een matchende partner op basis van aantrekkingskracht.

Tevens krijg je het online traject Inspirerende seks erbij. Waardoor je jouw seksualiteit vanuit Liefde gaat uiten op je eigen unieke manier. Voor het ervaren van een afgestemd en geweldig seksleven.

Want via seks is de meest intieme verbinding mogelijk. Wanneer je lichaam, hart, geest en ziel meedoen. En de ultieme samensmelting kan plaatsvinden vanuit de eenheid en heelheid in jezelf.

Gerelateerde informatie