Online traject Inspirerende seks

Online traject Inspirerende seks

Dit online traject is voor jou als jij inspirerende seks wilt ervaren. Zodat je jouw seksualiteit vanuit Liefde kunt uiten op je eigen unieke manier. Waardoor je jouw seksleven transformeert naar seks op basis van je hart.

En je een afgestemd en geweldig seksleven ervaart. Zodat buitengewoon lekkere en plezierige seks. Alsook bewuste, bovenzintuiglijke, schaamtevrije, magische en ultiem samensmeltende seks echt mogelijk is.

Online traject Inspirerende seks

Het maakt niet uit wat je verleden is. Of je nu gewoon méér wilt of een traumatische ervaring hebt. Wel is het belangrijk dat je al spiritueel ontwaakt bent. En je hart openstaat voor de onvoorwaardelijke Liefde.

Online traject Inspirerende seks

Het volledige online traject van in totaal 8 modules zorgt voor het ervaren van inspirerende seks. Want dit is een natuurlijk gevolg van een zuivere ofwel liefdevolle seksuele verbinding met jezelf.

Dankzij de Liefde in en voor jezelf. En hierdoor kies je voor wat bij je past en durf jij jezelf te laten zien door echt volledig seksueel jezelf te zijn. Zonder schaamte- en schuldgevoelens die je tegenhouden.

Waardoor je ook de ander kunt omarmen en ontvangen zoals hij of zij is. En niet vanuit afhankelijkheid en behoeftigheid. Omdat je niets van de ander nodig hebt tijdens de seks. Je hebt seks om de Liefde te delen.

Inspirerende seks

Dit zorgt voor inspirerende seks. Het is echt mogelijk, ook voor jou. Je bent het waard om je seksualiteit te uiten op de manier die bij jou past. Zodat je levensenergie optimaal kan stromen.

En je een geweldig seksleven kunt creëren. Zodat je in staat bent om je liefdevol te verbinden met je eigen seksualiteit. Waardoor je seks kunt hebben vanuit Liefde. De onvoorwaardelijke Liefde.

Waarin je volledig jezelf kunt zijn. En alles van jezelf mee mag en kan doen. Zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel. Zodat je jouw Liefde kunt delen op je eigen en unieke manier tijdens de seks.

Werkwijze

Per module ga je de seksuele energie in jezelf zuiveren en vrijmaken. Hiervoor is het nodig dat je bewust gaat worden, gaat loslaten en tenslotte jezelf gaat openen. Dit zijn dan ook de 3 delen die in elke module terugkomen.

Deze delen bestaan uit geschreven teksten en oefeningen die je hierbij ondersteunen. Zodat je de seksuele energie per chakra van beneden naar boven gaat activeren. En jouw seksuele energie krachtiger gaat stromen.

Het online traject ondersteunt je stap voor stap bij jouw seksuele helingsproces. Hierdoor kun je je eigen tempo bepalen en vanuit een veilige omgeving de benodigde tijd en ruimte voor jezelf vrij maken.

Elke module zorgt ervoor dat je de verbinding met de onvoorwaardelijke Liefde, de wijsheid en de kracht in jezelf gaat versterken. Dit zijn namelijk de uitgangspunten voor de heling van je eigen seksualiteit.

Vanuit de onvoorwaardelijke Liefde in jezelf kom je in verbinding met je eigen kracht en wijsheid. Deze heb je nodig om een geweldig en passend seksleven te creëren. Waarin je jezelf kunt zijn en uiten.

Indien gewenst kan er gekozen worden voor extra ondersteuning per email. Dit is onbeperkt en voor 1 maand. Zodat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt om inspirerende seks te ervaren.

Modules

Start – Seksualiteit & Spiritualiteit

1 – Buitengewoon lekkere seks

2 – Buitengewoon plezierige seks

3 – Bewuste seks

4 – Bovenzintuiglijke seks

5 – Schaamtevrije seks

6 – Magische seks

7 – Ultiem samensmeltende seks

Gerelateerde informatie

Sekscoaching van Saminisa Coaching

Veel gestelde vragen

Modules online traject Inspirerende seks

Bestel het online traject Inspirerende seks

Heb ik seksuele heling nodig?