Modules online traject

Modules online traject

Het online traject “Inspirerende seks” is gericht op de heling van de verbinding met jouw seksualiteit. Waardoor je jouw seksualiteit vanuit Liefde gaat uiten op je eigen en unieke manier. En je jouw seksleven transformeert naar seks op basis van je hart. Voor het ervaren van een afgestemd en geweldig seksleven.

Modules

Start – Seksualiteit en Spiritualiteit

Deze module ontwaakt de seksuele energie in je lichaam. Zodat je op seksueel gebied verliefdheid gaat ervaren. Waardoor er seksuele acceptatie in jezelf ontstaat.

In deze module ga jij je richten op het bewustworden van je levenskracht, het loslaten van je seksuele afhankelijkheid en het openen van je vermogen om Liefde te laten stromen.

1 – Buitengewoon lekkere seks

Deze module activeert de seksuele energie in je eerste (wortel) chakra. Zodat je op seksueel gebied ontspannenheid gaat ervaren. Waardoor er seksuele opwinding in jezelf ontstaat.

In deze module ga jij je richten op het bewustworden van je fysieke sensaties, het loslaten van je seksuele spanningen en het openen van je vermogen om genot te ervaren. Zodat de seks buitengewoon lekker is.

2 – Buitengewoon plezierige seks

Deze module activeert de seksuele energie in je tweede (sacraal) chakra. Zodat je op seksueel gebied levendigheid gaat ervaren. Waardoor er seksueel verlangen in jezelf ontstaat.

In deze module ga jij je richten op het bewustworden van je emoties, het loslaten van je seksuele verwachtingen en het openen van je vermogen om blijdschap te voelen. Zodat de seks buitengewoon plezierig is.

3 – Bewuste seks

Deze module activeert de seksuele energie in je derde (zonnevlecht) chakra. Zodat je op seksueel gebied tevredenheid gaat ervaren. Waardoor er seksueel enthousiasme in jezelf ontstaat.

In deze module ga jij je richten op het bewustworden van je gedachten, het loslaten van je seksuele oordelen en het openen van je vermogen om mogelijkheden te zien. Zodat de seks bewust is.

4 – Bovenzintuiglijke seks

Deze module activeert de seksuele energie in je vierde (hart) chakra. Zodat je op seksueel gebied veiligheid gaat ervaren. Waardoor er seksueel vertrouwen in jezelf ontstaat.

In deze module ga jij je richten op het bewustworden van je overtuigingen, het loslaten van je seksuele angsten en het openen van je vermogen om overvloed te ervaren. Zodat de seks bovenzintuiglijk is.

5 – Schaamtevrije seks

Deze module activeert de seksuele energie in je vijfde (keel) chakra. Zodat je op seksueel gebied vrijheid gaat ervaren. Waardoor er seksuele spontaniteit in jezelf ontstaat.

In deze module ga jij je richten op het bewustworden van de ruimte waarin jij je beweegt, het loslaten van je seksuele regels en het openen van je vermogen om je eigen grootsheid te uiten. Zodat de seks schaamtevrij is.

6 – Magische seks

Deze module activeert de seksuele energie in je zesde (derde oog) chakra. Zodat je op seksueel gebied helderheid gaat ervaren. Waardoor er seksuele wonderen in je seksleven ontstaan.

In deze module ga jij je richten op het bewustworden van de tijd (verleden/toekomst) waarin je voornamelijk leeft, het loslaten van je seksuele resultaten en het openen van je vermogen om echt aanwezig te zijn. Zodat de seks magisch is.

7 – Ultiem samensmeltende seks

Deze module activeert de seksuele energie in je zevende (kruin) chakra. Zodat je op seksueel gebied heelheid gaat ervaren. Waardoor er seksuele harmonie in jezelf ontstaat.

In deze module ga jij je richten op het bewustworden van de realiteit die jij steeds creëert, het loslaten van je seksuele illusies en het openen van je vermogen om eenheid te ervaren. Zodat de seks ultiem samensmeltend is.

Gerelateerde informatie

Sekscoaching voor heling van je seksualiteit

Veel gestelde vragen

Het online traject

Bestel het online traject

Heb ik seksuele heling nodig?