Seksualiteit en spiritualiteit: expressie van je ware zelf

Seksualiteit en spiritualiteit: expressie van je ware zelf

Seksualiteit en spiritualiteit

Wanneer seksualiteit en spiritualiteit samenkomen ontstaat er bevrijding. Alle bevrijdende momenten bevatten een expressie van je ware zelf. Waarin jij volledig kan samensmelten in het huidige moment. Er zijn geen grenzen meer en dus volledige vrijheid. De vrijheid om jezelf te zijn en hierdoor jezelf te verbinden met je partner. Je ziel, geest, hart en lichaam doen volledig mee.

Seksualiteit en spiritualiteit

Het gaat niet meer om de woorden of daden. Of de perfecte manier van zoenen of aanraken. Maar het gaat om het samen Zijn. Puur om de Liefde tussen jou en je partner te laten stromen via alles wat je doet. Dus ook tijdens de seks. Zodat alles een uiting is van de Liefde in jezelf. Want het begint altijd eerst bij jezelf.

De verbinding die je met jezelf hebt is de basis voor de verbinding met je partner. Is de verbinding met jezelf liefdevol dan zul je dit terug zien in de verbinding met je partner. En andersom natuurlijk ook. Wil je jezelf seksueel kunnen uiten dan zul je alles moeten loslaten wat jou tegenhoudt om jezelf te kunnen uiten. Liefde is hiervoor de sleutel, zelfliefde.

Spiritualiteit is het pad van de Liefde. Dit gaat over jezelf zijn en anderen zichzelf laten zijn. En dan ben je in staat om je ware seksuele zelf te zijn en te uiten tijdens de seks. Waarbij jouw ego (angst, oordeel, verwachting en spanning) op de achtergrond raakt.

Er hoeft niets en eigenlijk kan alles. Zolang jullie beiden liefdevol zijn. Er hoeft niets bewezen te worden. Dus er is geen sprake van prestatiedrang. Dus door seksualiteit en spiritualiteit samen te laten komen, geeft dit jou alle vrijheid om jezelf te zijn en seksueel te uiten.

Dankzij deze zelfexpressie ontstaat intieme en verbindende seks. Waardoor het altijd onvergetelijke seks is. Je denkt er vaak en met plezier aan terug. En je wilt er ook meer van. Gelukkig kun je dit zelf creëren. Zolang jij hier tijd voor vrij maakt, met je volledige aandacht aanwezig bent en de juiste intentie hebt.

Dit heeft niets te maken met seksstandjes of orgasmes. Het ontstaat als je een zuivere seksuele verbinding met jezelf hebt. Waardoor je ook een zuivere seksuele verbinding met je partner kan maken. En je open en eerlijk over je verlangens bent naar elkaar. Maar ook over je angsten. Voor een liefdevolle afstemming op elkaar.

Gerelateerde artikelen

Spirituele seks is verslavend in positieve zin

Seksuele vrijheid in jezelf ervaren

Seksuele bewustwording en lichaamsbewustzijn

Onvoorwaardelijke Liefde is zuivere energie

Seksuele dynamiek is energetisch