Seksueel liefdesspel begint zonder partner

Seksueel liefdesspel begint zonder partner

Seksueel liefdesspel

Omdat je zonder de liefde voor je eigen seksualiteit geen seksueel liefdesspel kunt ervaren. Het begint namelijk altijd eerst bij jezelf. Pas wanneer je jezelf lief kan hebben, kun je een ander liefhebben. Zodat de seksuele Liefde kan stromen. Zodra deze in jezelf stroomt, kan het ook via jou naar een ander stromen.

En zodra het ook in de ander stroomt, kan het ook weer naar jou terugstromen. Maar dat kan dus alleen wanneer de seksuele Liefde in jezelf stroomt. Zodra je jezelf lief kan hebben wordt je lichaam ook meer orgastisch. Waardoor je kunt genieten van je eigen lichaam. Precies zoals het is. En kan het seksueel liefdesspel beginnen met een ander.

Seksueel liefdesspel met jezelf

Helaas kunnen we vaak helemaal niet genieten van ons lichaam. Omdat we er niet van houden. We vinden onszelf niet mooi genoeg. En seks draait echt om ons lichaam. We kunnen het alleen via ons lichaam ervaren. Seks gaat zowel om onze geslachtsdelen, maar ook de rest van ons lichaam doet mee. Tijdens seks kunnen we namelijk de seksuele Liefde laten stromen via ons lichaam. En dit gevoel is magisch.

Zodra we tijdens de seks niet in ons lichaam zijn of in verbinding met ons geslacht, maar vooral bezig zijn met onze gedachten over ons lichaam (of iets anders), kunnen we niet lichamelijk genieten. En hierdoor ervaren we een leegte in onszelf. Want seks zonder een seksuele verbinding met jezelf is onbevredigende seks. Zelfs als er een orgasme is. Want vaak proberen we via seks (met jezelf) een leegte in onszelf op te vullen.

Seksueel liefdesspel gaat niet over het opvullen van een leegte. Het is juist vanuit de volheid in onszelf van seks kunnen genieten. En hiervoor moeten we onszelf accepteren zoals we zijn. Ons eigen seksuele zelf. Zodat we onszelf seksueel kunnen uiten. En de seksuele Liefde kunnen laten stromen. Waardoor we seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven gaan ervaren.

Gerelateerde artikelen

Seksueel samenspel is “geven en ontvangen”

Seksueel genot is je eigen verantwoordelijkheid

Seksuele aandacht begint bij jezelf

Seksueel plezier zorgt voor meer seksueel genot

Seksuele behoeften maken een gemis kenbaar