Seksuele aandacht begint bij jezelf

Seksuele aandacht begint bij jezelf

Seksuele aandacht

Alles wat je aandacht geeft groeit. Dus als jij je seksleven wilt verbeteren, dan heeft het jouw aandacht nodig. Maar seksuele aandacht begint altijd bij jezelf. Als je vanuit Liefde wilt handelen.

Je kunt dan niet van een ander verwachten dat diegene jou deze aandacht geeft. Terwijl je hier misschien zelf niet de tijd voor neemt. Door eerst jezelf seksuele aandacht te geven, kun je pas een ander seksuele aandacht geven. Dus niet vanuit behoeftigheid.

Seksuele aandacht

Het loslaten van deze behoeftigheid is belangrijk om seksuele aandacht vanuit Liefde te kunnen geven. Zowel aan jezelf als aan een ander.

Deze aandacht geeft je seksleven een nieuwe richting. En zorgt voor meer intimiteit tijdens de seks. Waardoor je seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend seksleven gaat ervaren.

Door bewust aandacht te besteden aan je eigen seksualiteit zal je seks op een andere manier gaan ervaren. Waardoor je veel meer diepgang gaat ervaren. Het maakt dan niet meer uit hoeveel tijd je neemt of wat je doet. Het gaat dan puur om de intentie vanuit Liefde. Echte onvoorwaardelijke Liefde. Zodat de seksuele Liefde kan stromen.

Een vluchtig moment samen, seksueel of niet, kan dan net zo intens aanvoelen als een orgasme. Deze staat van zijn waarin de Liefde stroomt is waar elke relatie om zou moeten draaien. Niet de ander gebruiken om je eigen behoeften te bevredigen. En ook niet het geven om te krijgen. Maar pure zuivere Liefde.

Zodra je eenmaal aandacht geeft aan je eigen seksualiteit vanuit een zuivere seksuele verbinding met jezelf, kun je ook een zuivere seksuele verbinding met een ander creëren. Waardoor er geen behoeftigheid meer is tijdens de seks en er vanuit Liefde gehandeld kan worden.

Gerelateerde artikelen

Sensualiteit omarmen voor meer seksueel genot

Seksuele extase bereiken door een hoger bewustzijn

Orgasme vanuit ontspanning is verdiepend

Helende seks is de meest natuurlijke seks

Seksuele ontmoeting tussen zielen is magisch