Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig

Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig

Seksuele aantrekkingskracht

Seksuele aantrekkingskracht kan ontstaan wanneer je in verbinding bent met je ziel of je ego. Als dit vanuit de ziel is, is het een natuurlijk verschijnsel en dus niets om je schuldig over te voelen. Het heeft eigenlijk ook niets met het uiterlijk van de ander te maken.

Al hoewel het uiterlijk van de ander zeker zal bevallen. Omdat je lichamelijk bij elkaar past. Ook al voldoet hij of zij niet aan de verwachtingen in je hoofd. Want dit is vaak gebaseerd op de huidige maatschappelijke normen.

Het is dan ook helemaal niet oppervlakkig. Deze seksuele aantrekkingskracht is namelijk op basis van elkaars energie, dus elkaars ziel. Een diepere verbinding bestaat niet. Voor het ego is dit moeilijk te begrijpen. Maar deze verbinding is niet om te begrijpen.

Het gaat puur om het voelen. Om je in verbinding te brengen met jezelf. De ander fungeert als een spiegel van jezelf. En daarom is de aantrekkingskracht zo sterk dat je ego buitenspel wordt gezet. En je jouw ziel kunt horen.

Seksuele aantrekkingskracht

Seksuele aantrekkingskracht is onderdeel van de fysieke aantrekkingskracht. Dit is eigenlijk de eerste stap van het aantrekkingsproces. Er is ook een spirituele, emotionele en mentale aantrekkingskracht. Allemaal op basis van de ziel.

Je hebt waarschijnlijk geleerd dat seksuele aantrekkingskracht geen goede basis is. Dat het oppervlakkig is. Waardoor je iemand selecteert op basis van je emotionele wonden. Want zolang iemand aan je verwachtingen voldoet, wordt je verliefd.

De ander triggert niet je pijn en zegt of doet de juiste dingen, zodat jij je speciaal voelt. Je krijgt steeds de bevestiging die je wilt. Deze bevestiging is nodig voor je ego. Zo kan je ego overleven. Geeft iemand deze bevestiging niet, ervaar je pijn en ga je op zoek naar een ander.

Maar dankzij de zuivere seksuele aantrekkingskracht tussen elkaar voel je of je bij elkaar past op basis van de ziel. Vaak weet je niet eens waarom. Het ego is tenslotte buitenspel gezet. Maar de geur van de ander is lekker, de ander smaakt goed.

En vaak is de stem van de ander ook aantrekkelijk. Daarnaast is het libido of seksuele behoeften hetzelfde en wordt er dezelfde mate van passie ervaren. Wat resulteert in ongeveer dezelfde seksuele verlangens.

Seksblauwdruk

Er zijn twee redenen voor een onbevredigend seksleven. De eerste is natuurlijk dat je niet bij de ander past. Er is dus geen seksuele aantrekkingskracht. Maar er is dan ook geen andere aantrekkingskracht. Want de seksblauwdruk is dan niet passend.

En de seksblauwdruk is een onderdeel van de levensblauwdruk. Er is een energetische match of niet. Hier is niets aan te veranderen. Iedereen heeft een unieke energievibratie. Het kan ook zijn dat er wel aantrekkingskracht is, maar dat je jouw seksualiteit in bepaalde opzichten negeert.

Je hebt dan geen zuivere seksuele verbinding met jezelf en dus ook niet met je partner. Want naast deze seksuele aantrekkingskracht is het namelijk belangrijk dat je zo weinig mogelijk angsten, oordelen, spanningen en verwachtingen hebt om echt te kunnen genieten van seks.

Gerelateerde artikelen

Seksuele uitstraling en aantrekkingskracht

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksuele vrouwen zijn onweerstaanbaar

Seksuele dynamiek is energetisch

Seks is wel belangrijk in je liefdesleven