Seksuele bereidheid is nodig om jezelf te helen

Seksuele bereidheid is nodig om jezelf te helen

Seksuele bereidheid

Bereid zijn is heel wat anders dan iets willen. De meeste willen wel verandering in hun seksleven, maar willen er eigenlijk niets voor doen. Maar een verandering in ons seksleven ontstaat nooit vanzelf. Het is altijd een gevolg van een verandering in onszelf ten opzichte van seks. Seksuele bereidheid is hierdoor belangrijk.

Seksuele bereidheid

Ik krijg vaak de vraag of ik iemand kan helpen. En ja dat kan ik zeker, alleen niet in mijn eentje. Ik heb geen magische pil. Ik kan je alleen helpen om andere keuzes te maken in je leven. Keuzes vanuit Liefde. Zodat je het gewenste resultaat bereikt.

Echter moeten we dan wel eerst toegeven dat we tot nu toe niet altijd keuzes hebben gemaakt vanuit Liefde. Dat we keuzes vanuit angst hebben genaakt. Maar al te vaak vinden we dat anderen moeten veranderen om te kunnen genieten van seks. En dan is er geen seksuele bereidheid.

Onze partner moet bijvoorbeeld allemaal “trucjes” toepassen om ons opgewonden te maken en om ons tot een hoogtepunt te brengen. Alleen dit heeft vaak niets met Liefde te maken. Want echte Liefde ontstaat van binnenuit, altijd. En hiervoor moeten we eerst de seksuele verbinding met onszelf helen zodat we kunnen genieten van seks zonder al die “trucjes”. Want dan kan het liefdespel pas beginnen.

Wees eerlijk tegen jezelf en vraag jezelf eerst af of je echt bereid bent om jezelf seksueel te helen? Wil je echt zelf veranderen of wil je er eigenlijk liever geen moeite voor doen? Dat kan natuurlijk ook en daar is niets mis mee. Besef je echter wel dat je niet voor niets die frustratie of irritatie voelt. Jouw seksualiteit wilt aandacht.

Liefdevolle aandacht. Zoals alle gebieden in je leven. Je seksualiteit is niet minder belangrijk. Zonder een zuivere verbinding kan jouw levensenergie niet krachtig stromen en kun je moeilijk echt genieten van het leven. Je ervaart sleur door je neerslachtigheid en je geblokkeerde creativiteit.

Wil je andere ervaringen hebben, dan zul je toch echt aan de slag moeten en bereid zijn om je seksuele zelf te helen. Zodat jouw levensenergie ofwel seksuele Liefde weer kan stromen en je hier alle vruchten van kan plukken. Je bent het waard!

Gerelateerde artikelen

Seksuele stress loslaten is alle moeite dubbel waard

Seksueel liefdesspel begint zonder partner

Seksuele aandacht begint bij jezelf

Onbevredigende seks is niet nodig en zelfs schadelijk

Seksueel ontwakingsproces is een echte uitdaging