Seksuele extase bereiken door een hoger bewustzijn

Seksuele extase bereiken door een hoger bewustzijn

Seksuele extase

Door een hoger bewustzijn kunnen we in het nu zijn en seksuele extase ervaren. In plaats van met onze gedachten ergens anders. Zodat we niet de werkelijkheid kunnen ervaren zoals die is. In het nu zijn zorgt ervoor dat er geen afleidingen zijn zoals angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen.

Waardoor we optimaal kunnen genieten van de seks. En we dus extase gaan ervaren. Extase is namelijk niets anders dan het ervaren van extreem genot. Zowel lichamelijk als emotioneel, mentaal en zelfs spiritueel.

Seksuele extase

We zijn van nature in staat om extase te ervaren. We moeten er alleen wel weer voor openstaan. Aangezien we dit tijdens het opgroeien afgeleerd hebben. Maar eigenlijk zijn we zelf de enige die ons tegenhoudt.

Waardoor we geen zuivere seksuele verbinding met onszelf hebben. Deze verbinding kunnen we echter alleen ervaren als we geen angsten, oordelen, verwachtingen of spanningen hebben met betrekking tot onze seksualiteit. Dit lijkt haast onmogelijk.

Maar door werkelijk seks te ervaren vanuit ons lichaam in plaats vanuit ons hoofd, kunnen we op een andere manier seks ervaren. Namelijk vanuit een open hart. Waardoor de seks liefdevol is. En hierdoor is er geen fout of goed.

Want wanneer we bewust zijn dat we al heel en compleet zijn, is er niets meer wat ons tegenhoudt om extase te ervaren. Alle “problemen” zijn dan eigenlijk helemaal geen problemen. Het zijn afwijkingen vanuit ons hoofd over hoe we denken dat seks zou moeten zijn.

Seksuele problemen

Maar om seksuele extase te kunnen ervaren, moeten we deze problemen eerst loslaten. Hiermee bedoel ik niet het oplossen ervan en ook niet het negeren van het probleem. Maar juist het accepteren als onderdeel van de seksuele ervaring.

Door ons te realiseren dat we alles al in onszelf hebben om extase te ervaren. Het gaat niet om iets buiten onszelf. Het komt volledig van binnenuit. Het is een bewustzijnstoestand vanuit een hoger niveau. Dus los van problemen.

Seks is iets lichamelijks, maar het is ook iets energetisch. Net als Liefde. Seks vanuit alleen het lichamelijke is vaak oppervlakkig. Omdat dan de liefdevolle verbinding ontbreekt die zorgt voor de intimiteit.

Wanneer we seks meer vanuit een spiritueel oogpunt benaderen, kunnen we de seksuele energie of seksuele Liefde laten stromen. Zelfs zonder dat er daadwerkelijk seks aan te pas komt. Waardoor eventuele seksuele problemen geen belemmering zijn.

Gerelateerde artikelen

Sensualiteit omarmen voor meer seksueel genot

Orgasme vanuit ontspanning is verdiepend

Sensualiteit en seksualiteit staan niet los van elkaar

Seksstandjes afwisselen is geen oplossing tegen saaiheid

Helende seks is de meest natuurlijke seks