Seksuele gemeenschap tussen zielen is zuiverend

Seksuele gemeenschap tussen zielen is zuiverend

Seksuele gemeenschap

Wanneer er seksuele gemeenschap is tussen twee zielen ontstaat er een zuivering. Deze seksuele gemeenschap is namelijk de basis voor spirituele groei. Wat het loslaten is van je gehechtheid aan je ego of gewonde zelf.

Omdat je elkaar uitnodigt om echt open en eerlijk te zijn, naar jezelf toe en hierdoor ook naar elkaar. Waardoor er een diepe intimiteit ontstaat. En je volledig jezelf kunt zijn en kunt laten zien. Je ego staat als het ware uit. Waardoor er geen angsten, oordelen, verwachtingen of spanningen zijn.

Deze intimiteit, door de openheid en eerlijkheid, gaat in eerste instantie niet over woorden. Waardoor communicatie vanuit je ego niet of nauwelijks aanwezig is. Hiermee bedoel ik dat het niet gaat om iets bevestigd te krijgen via de ander.

Het gaat om het diep ervaren van de ervaring zelf. Los van alle verhalen in je hoofd. Door puur in verbinding met de ander te zijn. Vanuit een natuurlijke liefdevolle flow. Dus zo min mogelijk vanuit het (gewonde) ego. Want deze blokkeert de verbinding met de ziel. En hierdoor ook de Liefde.

Seksuele gemeenschap

Tijdens seksuele gemeenschap waarin twee zielen samenkomen, stroomt de seksuele Liefde optimaal. En dit zorgt niet alleen voor buitengewoon lekkere, plezierige, bewuste en bovenzintuigelijke seks. Maar ook nog eens voor schaamtevrije, magische en ultiem samensmeltende seks. Zodat de seks inspirerend is. Natuurlijk is dit alleen mogelijk als er sprake is van onvoorwaardelijke Liefde.

Zodra de Liefde niet onvoorwaardelijk is, is de Liefde voorwaardelijk. En dit betekent dat er voorwaarden zijn aan. Dus wanneer je niet aan die voorwaarden voldoet, ontvang je geen Liefde van de ander. Maar elke ziel is Liefde. Je hoeft hiervoor niets te doen of anders te zijn. Je hebt deze al in jezelf, dus je hoeft het niet meer te verdienen. Waardoor de Liefde kan stromen.

Tijdens deze seksuele gemeenschap spreekt de ziel via het lichaam. Elke aanraking is er één vanuit Liefde. Die voelbaar is in elke cel van je lichaam. En elke cel vult zich dan met Liefde. Je lichaam straalt en gloeit van genot. Je lichaam voelt licht en je bent in een staat van gelukzaligheid.

Gerelateerde artikelen

Seksuele ontmoeting kan een zielsontmoeting zijn

Seksuele afwijzing raakt je ego, niet je ziel

Seksuele samensmelting is ook energetisch

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksuele extase bereiken door een hoger bewustzijn