Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seksuele kracht

Onze seksuele kracht ontstaat uit onze stromende seksuele Liefde. Deze seksuele Liefde is namelijk onze levensenergie ofwel seksuele energie. En dit is hetzelfde als Liefde. Vanuit onze seksuele kracht voelen we ons levendig, tevreden, veilig en ontspannen.

Waardoor we onszelf (seksueel) kunnen uiten. Onszelf uiten is enorm belangrijk als we geen (seksuele) blokkades in ons lichaam willen. Zodat de seksuele Liefde (energie) blijft stromen. En we het leven leiden waar we naar verlangen.

Seksuele kracht

Alles is energie. Zowel alles wat we zien in onze realiteit, als onze lichamen, maar ook onze gedachten, emoties en fysieke sensaties. En doordat alles energie is, hebben we hier invloed op. Door hier bewust van te zijn, kunnen we verandering in ons leven brengen. Dit is dus onze kracht. En hierdoor zijn we de creators van ons eigen leven.

We kunnen niet zonder Liefde. Omdat we Liefde zijn. En elke keer wanneer we niet in lijn zijn met deze Liefde, merken we dit aan onze gedachten, emoties en fysieke sensaties. Waardoor dit onze leven beïnvloed. Door zo vaak als mogelijk de Liefde te zijn die we zijn, zal ons seksleven, liefdesleven en de rest van ons leven ongelofelijk zijn.

Want hierdoor is het mogelijk om het leven te leiden wat bij ons past. De dingen te doen wat ons geluk weerspiegelt. Zonder ons in te hoeven houden. Maar door juist onszelf te uiten. Waardoor onze persoonlijkheid de Liefde gaat uitstralen die we zijn. Zodat we de frequentie van de aarde gaan verhogen. En de samenleving liefdevoller kan worden.

Omdat onze relaties dan niet meer gebaseerd zijn op onze emotionele wonden, maar op basis van onvoorwaardelijke Liefde. En hierdoor ontstaat er eenheid in onszelf en in de relatie met een ander. Zodat we elkaar ook echt vrij kunnen laten. Onvoorwaardelijke Liefde is namelijk zonder angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen.

Gerelateerde artikelen

Bekkengebied openen en emoties loslaten

Seksuele bewustwording en lichaamsbewustzijn

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

Seks is wel belangrijk in je liefdesleven

Seksueel samensmelten heeft energetische gevolgen