Seksuele levenskracht zorgt voor passie en plezier

Seksuele levenskracht zorgt voor passie en plezier

Seksuele levenskracht

Je seksuele levenskracht gaat stromen zodra we onvoorwaardelijke Liefde ervaarr in jezelf. Waardoor seksuele heling en een zuivere seksuele verbinding ontstaat. Liefde is namelijk de basis van alle heling. En zodra je de seksuele Liefde in jezelf ontwaakt, ervaar je een enorme kracht.

Seksuele levenskracht

Vaak ben je je niet bewust van deze levenskracht of ben je er zelfs bang voor. Seks is voor vele nog steeds een taboe. Je bent vaak opgevoed met de gedachte dat seks zondig is. Het is tenslotte niet algemeen geaccepteerd dat je seks hebt met iemand anders dan je partner.

Belemmeringen

Je accepteert seks vaak alleen maar als er aan bepaalde voorwaarden wordt gedaan. Juist deze voorwaarden beperken je seksuele levenskracht. Seks is iets moois. Het is natuurlijk. Seks is lekker. Je mag echt van seks genieten. Daar is niets zondigs aan.

Seks puur voor de seks is seks zonder behoeftigheid en afhankelijkheid, maar puur vanuit je zielsverlangen. En dit is niet oppervlakkig of verkeerd. Dit is juist zuivere Liefde. Waardoor er een diepe intimiteit kan ontstaan. Omdat je de Liefde wilt delen.

Er zijn namelijk onder andere geen angsten, oordelen, verwachtingen en hierdoor ook geen spanningen. Want er hoeven geen emotionele behoeften of seksuele behoeften vervuld te worden. Het gaat om de ware expressie van jezelf via je lichaam en je hart.

Seksuele verlangens

Je kunt geen zuivere seksuele verbinding met je partner hebben als je geen zuivere seksuele verbinding met jezelf hebt. De verbinding die je met jezelf hebt is altijd de basis voor de verbinding met anderen.

En vanwege de (onbewuste) angsten, oordelen en verwachtingen die de verbinding met je eigen seksualiteit onzuiver maken, is seksuele heling noodzakelijk. Zodat jij jezelf kunt zijn tijdens de seks en kunt genieten van de seks door je seksuele verlangens te volgen.

Want een zuivere seksuele verbinding met jezelf zorgt er namelijk voor dat je verlangens vanuit Liefde ontwaken. Verlangens ontstaan vanuit je ware zelf en zijn de richtingwijzers naar een leven vol voldoening. Omdat je gaat doen wat bij je past.

Ze hebben als doel je in beweging te brengen, zodat jij hier op aarde kunt gaan doen waarvoor je hier bent gekomen. Wat niet meer of minder is dan jezelf zijn. Want door jezelf te zijn en jezelf op je eigen unieke manier aan de wereld te laten zien, zul je de Liefde uitstralen die je werkelijk bent.

Liefde

Jij bent namelijk Liefde. Iedereen is. En om deze Liefde uit te stralen, hoef jij jezelf helemaal niet te veranderen. Maar je moet wel durven jezelf te zijn. Dus in staat zijn om vanuit deze Liefde voor jezelf te kiezen. Dit is niet egoïstisch, maar juist noodzakelijk.

Gerelateerde artikelen

Seksualiteit en spiritualiteit: expressie van je ware zelf

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

Seksuele passie heeft seksuele verlangens nodig

Seksuele verlangens en schaamte gaan niet samen