Seksuele ontmoeting kan een zielsontmoeting zijn

Seksuele ontmoeting kan een zielsontmoeting zijn

Seksuele ontmoeting

Het kan, maar het hoeft dus niet. Vaak is dit niet het geval bij een seksuele ontmoeting en blijft de seks oppervlakkig. Dit betekent niet dat het niet fijn of lekker is. De aantrekkingskracht is dan alleen gebaseerd op ons ego. Waardoor het de diepgang mist. De diepe intimiteit die verder gaat dan ons ego masker, kan alleen ontstaan als de aantrekkingskracht op basis van de ziel is.

Seksuele ontmoeting

Een seksuele ontmoeting waarin twee zielen samen komen is iets unieks. Hiervoor moeten we in staat zijn om een andere ziel te herkennen. En deze zielsherkenning kan alleen plaatsvinden als onze ziel ontwaakt is. Of als de ziel tijdens of door de seksuele ontmoeting ontwaakt. Waardoor de zielsherkenning bewust is. De aantrekkingskracht is dan enorm intens en het hart is helemaal open.

Een zielsherkenning is vaak onverwacht en we kunnen er met ons verstand niet bij. Er is in eerste instantie geen enkele logica te zien. Omdat er in eerste instantie geen overeenkomsten zijn, maar wel een thuisgevoel. Een gevoel dat er eerdere ontmoetingen zijn geweest. De ander is een perfecte match. Dus ook seksueel, ook al is het uiterlijk voor ons ego niet passend bij onze smaak.

Seksuele aantrekkingskracht

Deze seksuele aantrekkingskracht is zo sterk dat ons ego ons niet meer kan tegenhouden. Er is een enorm verlangen om samen te smelten. Beide zielen willen niets liever dan dit. Deze zielsontmoeting is vanuit Liefde. De onvoorwaardelijke Liefde. Waardoor de seksuele Liefde kan stromen.

Een seksuele ontmoeting is hier een ideale manier voor. Omdat dan ook ons lichaam volledig mee kan doen. Ons lichaam is namelijk bedoelt om alles in  dit leven te kunnen ervaren. En zoveel mogelijk ervan te genieten. Onze seksualiteit speelt hier een grote rol in. Het is de ultieme manier om volledig met een ander samen te smelten. Dus zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel.

Gerelateerde artikelen

Seksuele gemeenschap tussen zielen is zuiverend

Seksualiteit en spiritualiteit: expressie van je ware zelf

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksueel samensmelten heeft energetische gevolgen

Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig