Seksuele wijsheid ontstaat door uit te proberen

Seksuele wijsheid ontstaat door uit te proberen

Seksuele wijsheid

Seksuele wijsheid ontstaat door uit te proberen. Het uitproberen van de verschillende manieren van seks. Dit gaat dus veel verder dan wat we vaak gewend zijn. Hiervoor is veiligheid, tevredenheid, levendigheid en ontspannenheid nodig tijdens de seks.

Want dan kunnen we de mogelijkheden echt gaan onderzoeken. Puur op basis van onze innerlijke waarheid. Deze waarheid hebben we nodig om dicht bij onszelf te kunnen blijven. Seksuele waarheid zit altijd in onszelf.

Hoewel onze waarheid misschien nog niet aan de oppervlakte zit zodat we er makkelijk bij kunnen, zit het wel al in onszelf. Diep van binnen verstopt onder de ego lagen die bestaan uit onze angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen.

En deze waarheid is aan het wachten op ons eigen licht. Om zichtbaar te worden en geuit te worden. Zodat we naar deze seksuele waarheid kunnen leven. Waardoor we seksuele wijsheid gaan ontwikkelen.

Seksuele wijsheid

Dit is belangrijk omdat we dan seksueel in balans kunnen zijn. Want dit is de enige manier. Onze wijsheid geeft richting aan ons seksleven. Zodat we weten wat we werkelijk verlangen en wat bij ons past.

Waardoor we seksuele voldoening, inspirende seks en een stimulerend liefdesleven gaan ervaren. Wijsheid is dus gebaseerd op onze eigen waarheid. En door deze waarheid in ons leven toe te passen, komen we tot onze wijsheid. Wijsheid is meer dan alleen de theorie. Het is de totale ervaring.

En deze ervaringen kunnen we delen met anderen. Maar door te delen wordt het niet automatisch de wijsheid van een ander. Het is eerder een uitnodiging om de ander naar zijn eigen waarheid te laten kijken.

Zodat diegene zijn of haar eigen wijsheid kan ontwikkelen. Wat gebaseerd is op de eigen ervaringen. Seksuele wijsheid gaat over ons seksleven. Hoe we onze seksualiteit tot uiting willen brengen in ons eigen leven.

Gerelateerde artikelen

Seksuele waarheid is altijd persoonlijk

Seksuele mannelijke energie uit balans

Helende seks is de meest natuurlijke seks

Seksuele vrouwelijke energie uit balans

Seksuele balans herstellen is belangrijk