Stimulerend liefdesleven door seks

Stimulerend liefdesleven door seks

Stimulerend liefdesleven

Een stimulerend liefdesleven kan niet ontstaan als er geen vrijheid is. Want dankzij deze vrijheid stimuleer jij jezelf of geeft de ander jou de ruimte om jezelf te zijn en te uiten. En andersom natuurlijk. Ook de vrijheid om jezelf seksueel te uiten. Seks is belangrijk. Zeker net zo belangrijk als alle andere aspecten in jezelf. Het is een wezenlijk onderdeel van jezelf.

Want als je niet in staat bent om je seksueel te uiten (bij de ander), kan de seksuele Liefde niet stromen. Omdat jij je steeds moet inhouden. Waardoor je levenskracht afneemt en je minder passie en plezier ervaart. En dit merk je ook in je liefdesleven. Deze levenskracht is essentieel voor een stimulerend liefdesleven. Ook voor de rest in je leven trouwens.

Liefdesrelatie

Omdat elke liefdesrelatie een afspiegeling is van de relatie met jezelf, begint het dan ook bij jezelf. Een liefdesrelatie met een partner of de relatie met jezelf waarin de seksuele Liefde niet kan stromen is ongezond. Omdat er hierdoor emotionele als seksuele blokkades ontstaan. Ookal zijn die niet altijd direct voelbaar, zeker wanneer er geen sprake meer is van seks. Maar dat betekent niet dat de blokkades er niet zijn.

Uiteindelijk wordt het zichtbaar op andere manieren in je liefdesrelatie en je leven. Er ontstaat emotionele behoeftigheid en afhankelijkheid. Omdat je een gemis in jezelf ervaart. En dit staat een stimulerend liefdesleven in de weg. Een stimulerend liefdesleven, waarin vrijheid de basis is, met een ander kan alleen ontstaan als de seksuele Liefde in jezelf stroomt.

Omdat je jouw levenskracht nodig hebt om niet emotioneel afhankelijk en behoeftig te zijn. Want dit zorgt ervoor dat je in je eigen kracht staat. Je bent niet emotioneel afhankelijk van een ander. Zodat je niets bij de ander hoeft te halen. Waardoor het gedrag van de ander niet meer persoonlijk wordt opgevat. Je maakt je eigen keuzes los van de ander door je hart te volgen. Zodat je passie en plezier ervaart.

Het gaat dan puur om het laten stromen van de seksuele Liefde in jezelf. En deze Liefde vanuit jezelf ook naar een ander toe gaat stromen. Wat dan helemaal vanzelf gaat in alles wat je doet. Zodra de seksuele Liefde stroomt, ervaar je seksuele voldoening, inspirerende seks en seksueel geluk. Waardoor een stimulerend liefdesleven kan ontstaan.

Gerelateerde artikelen

Serieuze relatie speelser maken met seks

Liefdesrelatie en seks vanuit afhankelijkheid

Polyamoreuze relaties horen bij de nieuwe aarde

Liefdesrelatie met jezelf is de basis voor elke andere relatie

Liefdesverbinding en seksuele verbinding een belangrijk duo