Vrouwelijke seksualiteit herstellen is nodig

Vrouwelijke seksualiteit herstellen is nodig

Vrouwelijke seksualiteit

Onze seksualiteit beleven vanuit de mannelijke energie is wat we als normaal zijn gaan zien. Ook door vrouwen. Want de vrouwelijke seksualiteit en energie is lange tijd zo onderdrukt geweest, dat het pure vrouwelijke zo goed als verdwenen is. Langzaam begint daar nu een verandering in te komen.

Zodat de vrouwelijke energie zich kan gaan herstellen en hiermee ook de vrouwelijke seksualiteit. Of eigenlijk andersom. De vrouwelijke seksualiteit, samen met de mannelijke seksualiteit, is namelijk onze bron van levensenergie. Alleen de vrouwelijke energie is zo krachtig dat we er vaak bang voor zijn.

Vrouwelijke seksualiteit

Het brengt ons in verbinding met het gevoel. De vrouwelijke seksualiteit is verbonden met ons gevoel. Gevoel komt voort uit ons lichaam. Ons gevoel is meer dan onze emoties en fysieke sensaties. Het is het zijn. Ons gevoel is ons innerlijke weten wat niet hetzelfde is als ons verstand.

De mannelijke seksualiteit is vanuit het verstand. Verstand is het logisch nadenken. Gericht op oorzaak en gevolg. Het doen. Ook heel belangrijk. Maar als het overheersend is en er geen gevoel tegenover staat blijft het oppervlakkig. Niet voldoening gevend.

Het mannelijke is niet fout. Maar wel eenzijdig. Zodra we alleen op ons gevoel zonder gezond verstand leven heeft dit ook flink wat nadelen. Het mannelijke en het vrouwelijke moeten gaan samenwerken. Dus niet alleen het mannelijke en niet alleen het vrouwelijke.

En dit niet zozeer alleen tussen mannen en vrouwen. Maar vooral in elke man en in elke vrouw. Want alleen dan zal er echte balans kunnen optreden. Het is niet de man tegen de vrouw. Het is de mannelijke en de vrouwelijke energie in de man of vrouw.

De vrouwelijke seksualiteit heeft meer vrouwelijke energie nodig zonder de mannelijke energie te willen overheersen. Pas dan kan ze gaan groeien. Een ontspannen, levendige, tevreden en veilige seksualiteitsbeleving is hiervoor nodig.

Zodat de vrouwelijke seksualiteit tot bloei kan komen. Waardoor onze seksualiteit zorgt voor schaamtevrije, magische en ultiem samensmeltende ervaringen. Voor zowel vrouwen als mannen. Ook mannen hebben hier steeds meer behoefte aan.

Gerelateerde artikelen

Seksuele essentie vormt de basis

Seksuele mannelijke energie uit balans

Mannelijke seksualiteit is niet als enige verantwoordelijk

Seksuele vrouwelijke energie uit balans

Seksuele levenskracht zorgt voor passie en plezier