Mijn missie: seksuele bevrijding van jou

Mijn missie: seksuele bevrijding van jou

Als spirituele sekscoach ondersteun ik jou bij het helen van je eigen seksualiteit. Met seksuele bevrijding als gevolg. Want je seksualiteit is belangrijk. Dit is namelijk de bron is van jouw levensenergie.

Je seksualiteit heeft hierdoor niet alleen invloed op je seksleven en liefdesleven. Maar ook op de rest van je leven. En je seksualiteit is onlosmakelijk verbonden met je verlangens, emoties en creativiteit.

Seksuele bevrijding

Waardoor het de poort naar vreugde en plezier is. Zodat je van overleven naar leven vanuit je hart gaat. Omdat je jouw verlangens kan gaan volgen, jezelf kunt zijn en uiten. Dankzij jouw seksuele bevrijding.

Seksuele bevrijding

Seksuele bevrijding is het gevolg van een liefdevolle verbinding met jezelf. Want je seksualiteit is een wezenlijk onderdeel van jezelf. Door hier geen aandacht aan te besteden ontken je een deel van jezelf.

Waardoor jouw levensenergie niet krachtig kan stromen. Met alle gevolgen van dien. Zoals fysieke als emotionele blokkades. En dit heeft ook invloed op je mentale als spirituele lichaam. Want niets staat los van elkaar. Je emoties hebben invloed op je gedachten en andersom.

Voor een krachtige levensenergie dien je jouw seksualiteit te ontwaken en te omarmen. Ervaar je geen seksuele vrijheid dan heb je geen liefdevolle verbinding met je seksualiteit. Waardoor de seksuele Liefde in jezelf niet kan stromen. En ook niet naar een ander toe.

Hierdoor kun je niet de Liefde die je bent delen tijdens de seks. Want dit is alleen mogelijk als jij een liefdevolle verbinding met je seksualiteit hebt. Omdat je dan niet afhankelijk of behoeftig bent. Maar echt jezelf kunt zijn en uiten vanuit Liefde. En je de ander volledig zichzelf kan laten zijn.

Dit is mogelijk door je angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen met betrekking tot je seksualiteit los te laten. Zodat je seksuele ontspannenheid, levendigheid, tevredenheid, veiligheid, vrijheid, helderheid en heelheid in jezelf ervaart.

Aangezien je al heel en compleet bent, heb je een ander niet nodig om je vrij en gelukkig te voelen. Zodat je jouw hart kunt volgen. De Liefde zijn en uiten die je bent op je eigen en unieke manier. Ongeacht je verleden.

Waardoor je een seksleven kunt creëren wat bij je past. Zodat je buitengewoon lekkere, plezierige, bewuste en bovenzintuiglijke seks ervaart. Als ook schaamtevrije, magische en ultiem samensmeltende seks. Dit is voor iedereen mogelijk, ook voor jou!

Gerelateerde informatie

Mijn verhaal: van seksuele ellende naar sekscoach

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Sekscoach met een spirituele benadering

Sekscoaching voor heling van je seksualiteit

Seksualiteitscoach als liefdescoach