Mijn missie: seksuele bevrijding van jou

Mijn missie: seksuele bevrijding van jou

Als spirituele sekscoach ondersteun ik jou bij het helen van de verbinding met je eigen seksualiteit. Waardoor seksuele bevrijding ontstaat. Want je seksualiteit is belangrijk. Dit is namelijk de bron is van jouw levensenergie en de poort naar verbinding.

Je seksualiteit heeft hierdoor niet alleen invloed op je seksleven en liefdesleven. Maar ook op de rest van je leven. Want het heeft invloed op elke verbinding die je aangaat. Aangezien je seksualiteit gaat over je verlangens, emoties en creativiteit.

Seksuele bevrijding

Ofwel de manier waarop jij in het leven staat. Door het helen van de verbinding met je eigen seksualiteit ga je van overleven naar echt leven vanuit je hart. Omdat je jouw zielsverlangens gaat volgen. Met passie en plezier als basis.

Seksuele bevrijding

Seksuele bevrijding is geen overbodige luxe. Je seksualiteit is een wezenlijk onderdeel van jezelf. Door hier nauwelijks of geen aandacht aan te besteden ontken je een deel van jezelf. Met als gevolg fysieke als emotionele blokkades.

En dit heeft ook invloed op je mentale als spirituele lichaam. Want je emoties hebben invloed op je gedachten en andersom. Voor de seksuele bevrijding van jezelf mag je jouw seksualiteit gaan ontwaken en volledig omarmen.

Door onder andere je seksuele angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen los te laten. Zodat je seksuele ontspannenheid, levendigheid, tevredenheid, veiligheid, vrijheid, helderheid en heelheid in jezelf ervaart.

Aangezien je al heel en compleet bent, heb je een ander niet nodig om je vrij en gelukkig te voelen. Zodat je jouw hart kunt gaan volgen. Door jouw Liefde te uiten op je eigen en unieke manier. Waardoor je een bijdrage levert aan de nieuwe wereld.

En seks vanuit Liefde en verbinding mogelijk is voor jou. Zoals buitengewoon lekkere, plezierige, bewuste en bovenzintuiglijke seks. Als ook schaamtevrije, magische en ultiem samensmeltende seks. Omdat je het waard bent!

Gerelateerde informatie

Mijn verhaal: van seksuele ellende naar sekscoach

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Sekscoach met een spirituele benadering

Sekscoaching van Saminisa Coaching

Seksualiteitscoach als liefdescoach