Seksualiteitscoach als liefdescoach

Seksualiteitscoach als liefdescoach

Als sekscoach of seksualiteitscoach ben ik ook een liefdescoach. Het hart en het geslacht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waardoor seks met elkaar fijn, leuk en lekker is. En nog veel meer. Want je seksualiteit is veel meer dan seks.

Echter wanneer Liefde niet de basis is, ervaar je seksuele problemen. Daarom kan je seksualiteit niet zonder Liefde. Liefde is je natuurlijke staat van zijn. In deze staat hebben je angsten, oordelen en verwachtingen geen invloed op je seksleven.

Seksualiteitscoach

Seksualiteitscoach

Liefde zorgt voor de heling van je seksualiteit. En ook van je relatie. Want je seksualiteit is altijd een onderdeel van je liefdesrelatie. Zelfs als je geen seks hebt. Je seksualiteit is een wezenlijk onderdeel van je menszijn. Omdat het de bron is van jouw levensenergie.

En is verbonden met je emoties, verlangens en creativiteit. Belangrijke onderdelen voor een liefdevolle relatie met jezelf als een ander. Seks wordt vaak nog gezien als iets extra’s in een relatie. Echter seks is een ultiem verbindend en helend aspect in een relatie.

Want alles van jezelf kan en mag er zijn en meedoen. Je seksualiteit is van belang om je heel en compleet te voelen. Is er geen seks tussen elkaar mogelijk dan is de kans groot dat de basis geen Liefde is. Maar afhankelijkheid en behoeftigheid.

Liefde gaat niet over geven om iets terug te krijgen. Zoals acceptatie, bevestiging of waardering. Liefde is altijd onvoorwaardelijk. Wanneer je jouw seksualiteit niet vanuit Liefde omarmt kan de seks ook niet liefdevol zijn. Ook al doe je iets “liefs” wat op Liefde lijkt.

Het mist wel de energie of frequentie van de Liefde. De seksuele verbinding met jezelf kan vanuit Liefde of angst zijn. Bij angst stroomt de Liefde niet. Angst geeft altijd een beperking. En Liefde zorgt voor seksuele bevrijding.

De verbinding met jezelf is de basis voor alles. Ook de seks. Wanneer je een seksuele verbinding vanuit Liefde met jezelf hebt, kan de Liefde stromen tijdens de seks. Waardoor je allebei jezelf kunt zijn en uiten. En de seks geweldig is.

Gerelateerde informatie

Sekscoach met een spirituele benadering

Sekscoaching van Saminisa Coaching

Speciaal bericht voor jou

Heb ik seksuele heling nodig?

Mijn missie: seksuele bevrijding van jou