Seksuele problemen helen met Liefde

Seksuele problemen helen met Liefde

Seksuele problemen zijn te helen door de verbinding met je eigen seksualiteit en seks te herstellen door middel van Liefde. Waardoor je in staat bent om onbewuste patronen te doorbreken en te kiezen voor wat bij je past.

Zodat je seksleven verandert van afstandelijk, En en oppervlakkig naar seks waarin je jezelf kunt zijn en uiten. Doordat je niet ervaart dat je altijd compleet en heel bent. Zodat je beseft en ervaart dat je niets buiten jezelf nodig hebt.

Seksuele problemen

Waardoor je vrij bent om te kiezen wat bij je past. Ook seksueel gezien. Echter wanneer je hier niet bewust van bent, ontstaan er door een gebrek aan Liefde verwachtingen, oordelen en angsten.

Zodat je niet meer je ziel volgt. Terwijl je ziel een eigen waarheid heeft. En je hart is hier de wegwijzer van. De weg van de Liefde. Je voelt dan ook de energie stromen als je volgens je eigen waarheid leeft.

De Liefde die je bent. Doe je dit niet dan voel je je energieloos en vaak zelfs machteloos. Omdat je jezelf en hierdoor de Liefde blokkeert. De meeste problemen ontstaan op energetisch niveau.

Seksuele problemen

Ook de seksuele problemen. Want zodra de energie zich verankerd heeft in je lichaam, omdat je energetisch gezien vastloopt, ontstaan er een blokkades. En dit is puur bedoeld als een signaal.

Een signaal dat je uit balans bent.  Zodat je bewust wordt en terugkeert naar je natuurlijke staat van Liefde. De onvoorwaardelijke. Waarin vrede de basis is. En je geen seksuele problemen ervaart.

Want zowel emotionele als de hieruit voortgekomen fysieke pijn ontstaat meestal door je weerstand tegen wat is. De onvrede. Maar elke situatie is neutraal. Alleen jij geeft er een lading aan.

Een positieve of negatieve. Dit doe je vanuit je overtuigingen. En bepalen hierdoor wat goed of fout is. Maar vanuit onvoorwaardelijke Liefde gezien is er niets goed of fout. Alles is perfect zoals het is.

Door onder andere je seksuele spanningen, verwachtingen, oordelen en angsten los te laten, kun jij jouw seksuele problemen helen. Want de onzuivere energie uit je lichaam verdwijnt.

Onvoorwaardelijke Liefde

Onvoorwaardelijke Liefde is de basis om jezelf seksueel te ont-wikkelen en de verbinding met seks en je seksualiteit te helen. En je niet meer vanuit onbewustheid kiest vanwege alle onderliggende wonden.

Of bijbehorende patronen. Aangezien Liefde je natuurlijke staat van zijn is. Zodat je helder kunt zien, voelen en kiezen voor wat werkelijk bij je past. De zuivere energetische essentie van wie jij bent. Jouw basis.

Zodra je in de staat van onvoorwaardelijke Liefde bent, stroomt de energie van Liefde vanuit jou naar iedereen en in alles wat je doet. Want deze Liefde niet afhankelijk is van iets of iemand buiten jezelf.

Jij bent Liefde waardoor Liefde altijd aanwezig is in jezelf, eeuwig en oneindig. Maar door alle conditioneringen ervaar je dit vaak niet. En zelfs het tegenovergestelde. Vanwege een gebrek aan bewustzijn.

De verbinding met de onvoorwaardelijke Liefde die jij bent of het gebrek aan deze verbinding is de basis voor je seks- en liefdesleven. En ook voor alle andere relaties of verbindingen in je leven.

Want de verbinding met jezelf wordt zichtbaar en voelbaar in de verbinding met anderen. Of situaties. Aangezien alles een spiegel van jezelf is. Waardoor het je laat zien hoe jij in het leven staat.

Of je vanuit Liefde of vanuit angst naar alles en iedereen om je heen kijkt. De onvoorwaardelijke Liefde laten stromen tussen elkaar is mogelijk wanneer je in je natuurlijke staat van Liefde bent.

Hier is echter bewustwording van je overtuigingen, gedachten, emoties en lichamelijke sensaties voor nodig. Omdat dit signalen zijn of je wel of niet in verbinding met Liefde bent.

Liefde is een zeer krachtige energie en heelt alles. Omdat er geen voorwaarden en regels aan verbonden zijn. Waardoor elke situatie in wezen perfect is en iedereen perfect is. En jij dus ook.

Ook als je dit niet kan zien wanneer angst de basis is. En je afhankelijk bent van de Liefde van een ander. Waardoor je een te kort aan Liefde ervaart. Omdat je niet met de Liefde in jezelf in verbinding bent.

En dit is wat jou pijn doet. Niet een ander. Jezelf verloochenen ofwel zelfopoffering is geen daad uit Liefde. Het is de verbinding met jezelf verbreken om via de ander iets te krijgen om de leegte niet te voelen.

Zoals goedkeuring of aandacht. Terwijl Liefde altijd vrijheid betekent. Je verwacht niets terug en je hoeft niets op te geven. Maar dit kun je alleen doen wanneer jij in verbinding met Liefde bent.

Zodat jij niet afhankelijk bent van een ander en je geeft om te krijgen. Zoals bevestiging dat jij goed genoeg bent. Leven vanuit Liefde is trouw zijn aan jezelf. Maar volledige omarming van jezelf is wel nodig.

Zodat jij je heel en compleet voelt. En je een ander niet nodig hebt km dit te kunnen voelen. Waardoor je een ander vrij kunt laten om trouw te zijn aan zichzelf. Het samenzijn gaat dan over de Liefde.

Wanneer je in verbinding met Liefde bent, bestaat er geen oordeel over wat goed of fout is. Waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen voor wat en wie bij jou past. Je laat je niet tegenhouden.

Zodat je echt jezelf kunt zijn en uiten vanuit Liefde. Op je eigen en unieke manier. Echter zonder een liefdevolle verbinding met jouw seksualiteit is dit niet mogelijk. Omdat je dan compensatie zoekt.

Want je seksualiteit is een onmisbaar onderdeel van je menselijkheid. Het is namelijk de bron van jouw levensenergie. Wat een grote invloed heeft op kwaliteit van je (seks- en liefdes)leven.

Gerelateerde informatie

Heb ik seksuele heling nodig?

Seksuele bevrijding is niet voor iedereen

Seksualiteit en spiritualiteit: een helende beweging

Sekscoaching vanuit een spirituele visie

Spirituele Sekscoach Sarah – over mezelf