Speciaal bericht voor jou

Speciaal bericht voor jou

Lieve lezer,

Met mijn teksten wil ik jou inspireren om jezelf seksueel te gaan helen en te bevrijden. Want ik heb ervaren dat de heling van mijn eigen seksualiteit belangrijk is gebleken.

Het is nu de basis van mijn leven geworden. En ook jij kunt jezelf seksueel helen en bevrijden. De kracht, Liefde en wijsheid die je hiervoor nodig hebt, zit ook in jou.

Liefdesrelatie met mezelf

Zodra ik in staat was om de onvoorwaardelijke Liefde in mezelf te ervaren, had ik de Liefde van een ander niet (meer) nodig. Waardoor ik mijn seksualiteit kon gaan liefhebben zonder voorwaarden. En hierdoor mijn seksuele wonden heelden. Ik heb dit als een enorme bevrijding ervaren.

Want ik nam en neem nog steeds de verantwoordelijkheid voor mijn eigen seksuele geluk. Waardoor ik me seksueel vrij voel. Dit kon niemand anders voor mij doen. Ik kies en weet wat werkelijk seksueel bij me past. Zodat ik volledig seksueel mezelf kan zijn en uiten. Waardoor er nog meer kracht vrijkomt.

Zodat ik niet alleen die versie van mezelf laat zien waarvan ik zeker weet dat de ander die leuk vindt. Waardoor ik seksueel deed wat degene leuk vond. Maar ik laat bewust mijn spanningen, verwachtingen, oordelen en angsten los, dankzij de Liefde in mezelf. En dit voelt geweldig.

Deze onvoorwaardelijke Liefde in mezelf zorgt onder andere voor seksuele levendigheid, ontspannenheid, tevredenheid en veiligheid. Ik kan hierdoor mijn seksuele overtuigingen, gedachten, emoties en fysieke sensaties uiten. Zonder enige vorm van behoeftigheid en afhankelijk.

Onvoorwaardelijke Liefde

Onvoorwaardelijke Liefde staat los van het ego. Hierdoor voel ik geen Liefde in mezelf omdat ik bewust of onbewust aan bepaalde seksuele verwachtingen voldoet. Maar ik voel onvoorwaardelijke Liefde omdat het er gewoon is. Omdat ik Liefde ben. En hier mezelf niet voor hoef te veranderen of verbeteren.

Deze onvoorwaardelijke Liefde zorgt voor de zuivere seksuele verbinding met mezelf en met een ander. En hierdoor ervaar ik liefdevolle seksuele verbindingen. Waardoor ik geweldige seks ervaar. Ik gun jou dit ook. Het heeft mijn leven totaal veranderd. En ook jij bent het waard!

Liefs Sarah
De Spirituele Sekscoach

Gerelateerde informatie

Veel gestelde vragen

Sekscoaching van Saminisa Coaching

Seksuele zelf is vaker gewond dan gezond

Heb ik seksuele heling nodig?

Mijn missie: seksuele bevrijding van jou