Speciaal bericht voor jou

Speciaal bericht voor jou

Lieve lezer,

Ervaar jij jouw seksleven als intiem en verbindend? Waarin je vrij bent om jezelf te zijn en je seksuele verlangens te volgen. Of ben je ontevreden. En voelt het hebben van seks als een uitdaging of een strijd zonder genot en plezier.

Misschien ervaar je ook geen echte verbinding en diepe intimiteit met je partner tijdens de seks. Dan is de kans groot dat je jouw seksualiteit nog niet volledig liefhebt en nog afwijst.

Waardoor jouw seksualiteit geblokkeerd is. En je onbewust seks hebt vanuit afhankelijkheid en behoeftigheid. Of zelfs geen seks hebt. Maar dit hoeft niet zo te zijn. Ook jij kan jezelf seksueel ont-wikkelen.

Zodat je vrij bent van je ongezonde patronen. En de seks liefdevol, intiem en verbindend is. Want dit is ook mogelijk voor jou wanneer je de verbinding met je eigen seksualiteit gaat helen.

Door je eigen kracht, Liefde en wijsheid te ont-dekken. Waardoor jouw seksualiteit tot leven komt. Jij bent al heel en compleet. Perfect zoals je bent. Alleen je ego zorgt voor een andere ervaring.

Waardoor je niet voor intieme en verbindende seks durft te gaan. Of als onmogelijk voelt. Omdat je nog vasthoudt aan je ego gedachten en patronen. En je jezelf hierdoor nog tegenhoudt.

Intieme en verbindende seks is niet iets speciaals. Het is het resultaat van een liefdevolle verbinding met je eigen seksualiteit. En onmisbaar in je leven. Als bron van jouw levensenergie.

Waardoor seks niet oppervlakkig hoeft te zijn. Het kan zoveel meer zijn dan een fysieke bezigheid puur gericht op een orgasme. Het is een samensmelting van je lichaam, hart, geest en ziel.

Waarbij diepe intimiteit evenals passie, plezier en genot geen uitzondering is. En de seks een manier is om de Liefde te uiten die je bent. Zodat je liefdesleven een stabiele basis heeft voorbij je ego.

Liefs Sarah
De Spirituele Sekscoach

Gerelateerde informatie

Veel gestelde vragen

Sekscoaching van Saminisa Coaching

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Heb ik seksuele heling nodig?

Mijn verhaal: van seksuele ellende naar sekscoach