Speciaal bericht voor jou

Speciaal bericht voor jou

Lieve lezer,

Ervaar jij jouw seksleven als geweldig? Waarin jij je vrij voelt om je seksuele verlangens te volgen. Of ervaar je één of meerdere belemmeringen? Waardoor je seksleven als een uitdaging voelt.   

Misschien ervaar je ook geen echte verbinding en diepe intimiteit met je partner tijdens de seks. Dan is de kans groot dat je jouw seksualiteit nog niet volledig liefhebt en nog afwijst.

Waardoor jij jouw seksualiteit geblokkeerd hebt. En je onbewust seks hebt vanuit afhankelijkheid en behoeftigheid. Of zelfs geen seks. Maar dit hoeft niet zo te zijn. Ook jij kan geweldige seks ervaren.

Waarin je vrij bent van je ongezonde patronen. Zodat de seks liefdevol, intiem en verbindend is. Dit is ook mogelijk voor jou wanneer je de verbinding met je eigen seksualiteit gaat helen.

Want je bent het waard. Geweldige seks is geen overbodige luxe. Het is namelijk het resultaat van een gezonde seksualiteit. Wat weer de basis is voor een intieme liefdesrelatie.

Seks is niet oppervlakkig. Het is zoveel meer dan een fysieke bezigheid. Via seks is de meest intieme verbinding tussen jou en je partner mogelijk. Een samensmelting tussen twee zielen.

Waarbij je ook een emotionele, mentale en spitituele verbinding ervaart. Wil jij dit ook? Zodat een geweldig seksleven niet meer iets is om van te dromen. Maar dat je dit ook echt zelf ervaart.

Liefs Sarah
De Spirituele Sekscoach

Gerelateerde informatie

Veel gestelde vragen

Sekscoaching van Saminisa Coaching

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Heb ik seksuele heling nodig?

Mijn missie: seksuele bevrijding van jou