Yoni kracht geeft zelfvertrouwen

Yoni kracht geeft zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen komt vanuit jezelf en is nooit afhankelijk van iets of iemand anders. Deze kracht ontstaat vanuit een liefdevolle verbinding met je seksualiteit en hierbij hoort een gezonde yoni.

Een gezonde yoni is ontspannen en open. Zelfs als je geen seks hebt of er niet eens aan denkt. Wanneer je een liefdevolle verbinding hebt met jouw yoni zorgt dit voor een stevige basis in jezelf.

Yoni kracht

Yoni kracht

Omdat je dan verbonden bent met je eigen levensenergie ofwel je levenskracht. Deze kracht geeft je de mogelijkheid om voor jezelf op te komen en te kiezen. Dit is niet egoïstisch als het vanuit Liefde is.

Door de keuzes die je maakt zal de Liefde zich alleen maar verspreiden. Ook als dit niet voor het ego van jezelf of een ander als gunstig wordt gezien en ervaren. Je ego heeft namelijk altijd iets nodig.

Terwijl Liefde vanuit je ziel altijd aanwezig is. En hierdoor de kans heeft om gedeeld te worden. Echter zonder zelfvertrouwen is het bijna onmogelijk om jezelf te zijn en te uiten op de manier die bij je past.

Ook tijdens de seks. Of juist tijdens de seks. Want wanneer je dit niet kunt bij je partner kan er geen diepe intimiteit en echte verbinding kan ontstaan. Omdat de Liefde niet kan stromen in jezelf.

Wanneer je de kracht van jouw yoni ervaren hebt, is dit samen met de ervaren wijsheid van en de Liefde voor je yoni levensveranderend. Deze kracht, Liefde en wijsheid kunnen staan niet los van elkaar.

Zodra je één van de drie niet op waarde schat of negeert, raak je uit balans. De kracht vanuit je yoni is hierdoor onmisbaar. Tenminste als je een gelukkig seks- en liefdesleven wilt ervaren.

Waardoor buitengewoon lekkere, plezierige en bewuste seks mogelijk is. Als ook bovenzintuiglijke, schaamtevrije, magische en ultiem samensmeltende seks. Omdat Liefde de basis is.

En je jezelf kunt zijn en uiten op je eigen en unieke manier. De diepe intimiteit en echte verbinding tussen elkaar die voorbij het ego gaat is hierdoor vredig, vervullend en voldoeninggevend.

Gerelateerde artikelen

Yoni massage en seksuele heling

Yoni wijsheid, het voelen waard

Yoni Liefde voor meer verbinding

Erotische massagespeeltjes

Heb ik seksuele heling nodig?