Sekscoaching van Saminisa Coaching

Sekscoaching van Saminisa Coaching

De sekscoaching van Saminisa Coaching ondersteunt je bij het helen van de verbinding met je eigen seksualiteit vanuit een spirituele visie. Zodat seksuele bevrijding ontstaat.

Want vaak heb je last van angsten, oordelen en verwachtingen. Waardoor je niet jezelf kunt zijn en uiten tijdens de seks. Met als gevolg een geblokkeerde seksualiteit en ongezonde seks.

Sekscoaching

Sekscoaching

Sekscoaching kan op verschillende manieren gegeven worden. Van 1 op 1 gesprekken tot zelfs tips en aanwijzingen tijdens een “sekssessie”. Met als doel het verbeteren van je seksleven.

Door naar je problemen te kijken. Vaak voel je je hierdoor even helemaal gezien, gehoord en begrepen. En dit lucht even op. Er wordt alleen vaak niet gekeken naar de onderliggende oorzaak.

De wonden waardoor je jouw gedrag in stand houdt. Want wanneer sekscoaching gericht is op het oplossen van jouw seksproblemen vanuit je ego blijf je vasthouden aan je ego wonden en patronen.

Omdat het proces van je huidige patronen doorzien en het aanleren van nieuwe patronen nog steeds vanuit de overleefstand is. En geen terugkeer naar je ware zelf en de Liefde die je bent.

En hierdoor kom je niet tot de kern waar je de wezenlijke verandering kan vinden. Waardoor het tijdelijke oplossingen zijn of er ontstaan andere seksproblemen. Omdat het ego centraal blijft staat.

Terwijl er op ego niveau geen diepgaande heling kan plaatsvinden. Want je ziel ofwel de Liefde wordt buiten beschouwing gelaten. Net als de spirituele wijsheden die voor iedereen van toepassing is.

Sekscoaching van Saminisa Coaching

Saminisa Coaching heeft bewust gekozen voor een spirituele manier. Deze unieke ondersteuning bestaat uit een e-book, online cursus en een online traject. En is gericht op seksuele heling en bevrijding.

De unieke sekscoaching van Saminisa Coaching is dus geen 1 op 1 coaching. Maar een op Liefde gebaseerde en persoonlijke bewustwordingsreis voor het seksueel ont-wikkelen van jezelf.

Deze ondersteuning laat je jouw eigen kracht, Liefde en wijsheid ont-dekken. De bron van heling. En is op basis van mijn eigen ervaringen en diverse spirituele wijsheden geschreven.

Stap voor stap ga jij jouw ego doorzien en loslaten. Waardoor je de verbinding met je ware zelf heelt. Dit vergt eerlijkheid, openheid en veel moed. Want het is een confrontatie met je ego.

Zodat er ruimte in jezelf ontstaat voor een totaal andere of nieuwe benadering van je seksualiteit. Namelijk vanuit je natuurlijke staat van zijn. Ofwel de onvoorwaardelijke Liefde. Want Liefde heelt alles.

Waardoor je de verbinding met je eigen seksualiteit zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel tot uiting kan brengen in je leven. En niet alleen je seksleven. Omdat je seksualiteit zoveel meer is.

Gerelateerde informatie

Heb ik seksuele heling nodig?

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Speciaal bericht voor jou

Veel gestelde vragen

Mijn missie: seksuele bevrijding van jou