Sekscoaching van Saminisa Coaching

Sekscoaching van Saminisa Coaching

De sekscoaching van Saminisa Coaching ondersteunt je bij het helen van de verbinding met je eigen seksualiteit. Zodat je jezelf seksueel bevrijdt. En je echte verbinding en diepe intimiteit ervaart tijdens de seks.

Want vaak zijn er angsten, oordelen, verwachtingen en/of spanningen die je tegenhouden. Waardoor je niet jezelf kunt zijn en uiten tijdens de seks. Met als gevolg dat de Liefde niet kan stromen in jezelf als tussen elkaar.

Sekscoaching

Sekscoaching

Sekscoaching van Saminisa Coaching is geen 1 op 1 coaching. Maar een bewustwordingsreis met onvoorwaardelijke Liefde als basis voor het seksueel ont-wikkelen van jezelf via het ebook, de online cursus en het online traject.

Want seks is meer dan een lichamelijke bezigheid of het nastreven van een orgasme. Daarom onderstaand 5 spirituele benaderingen of visies waar de sekscoaching van Saminisa Coaching op gebaseerd is.

Seksualiteit en spiritualiteit

1. Seksualiteit is de bron van jouw levenskracht – hierdoor is het negeren van je seksualiteit of je seksleven geen prioriteit geven nooit een oplossing. Want je levenskracht gebruik je voor alles in je leven.

Ben je in verbinding met deze levenskracht dan ga je van overleven naar echt leven. Passie en plezier worden dan je drijfveren. Tevens heeft je seksualiteit een grote invloed op je gezondheid.

2. Seksuele zelf is vaker gewond dan gezond – omdat seks nog steeds een taboe is. Waardoor de basis angst is en geen Liefde. En dit heeft invloed op je levensenergie. Er zijn 3 types van het seksuele zelf.

Namelijk het angstige, vermijdende en behoeftige. Wanneer je een gewond seksueel zelf hebt, kan de Liefde niet stromen tijdens de seks. En heb je seks om een andere reden dan Liefde.

3. Seksueel ontwaken is meer dan nodig – zodra je geen Liefde kan delen, gaat de seks om iets te krijgen van een ander. Zoals bevestiging, Liefde of aandacht. Hierdoor kun je niet jezelf zijn en uiten tijdens de seks.

Waardoor je seksleven geen positieve invloed heeft op je leven. Je bent misschien aan het pleasen, jezelf aan het negeren. Of je vertoont juist controle gedrag zoals manipulatie of zelfs agressie.

4. Seksuele verbinding vanuit Liefde is onmisbaar – zodat Liefde de basis is van seks. En je de ander volledig zichzelf kan laten zijn en laten uiten. Zonder dat jij wilt dat het anders is.

Je kunt jezelf en een ander hierdoor echt accepteren en liefhebben. Waardoor je de controle los kunt laten en je kunt overgeven aan de Liefde. En je geweldige seks gaat ervaren.

5. Onvoorwaardelijke Liefde als basis – want Liefde heelt alles. Liefde is niet zomaar een gevoel wat ontstaat door iemand anders. Liefde is je natuurlijke staat van zijn. Omdat jij Liefde bent.

En deze Liefde is altijd onvoorwaardelijk. Je hebt niets van een ander nodig om deze Liefde te ervaren. Zodra deze Liefde stroomt in jezelf, ervaar je Liefde voor alles en iedereen om je heen.

Gerelateerde informatie

Heb ik seksuele heling nodig?

Sekscoach met een spirituele benadering

Seksualiteitscoach als liefdescoach

Speciaal bericht voor jou

Mijn missie: seksuele bevrijding van jou