Sekscoaching van Saminisa Coaching

Sekscoaching van Saminisa Coaching

De sekscoaching van Saminisa Coaching ondersteunt je bij het helen van de verbinding met je eigen seksualiteit en seks vanuit een spirituele visie. Met Liefde als helingsmethode.

Dit is geen quick-fix. Het vergt een actieve bijdrage van jezelf. Zodat je bewust wordt van je patronen, wonden heelt door je pijn los te laten en je in staat bent om andere keuzes te maken.

Sekscoaching

Sekscoaching van Saminisa Coaching

Saminisa Coaching biedt unieke ondersteuning die bestaat uit een e-book, een online cursus en een online traject. Waarbij de aandacht gericht is op seksuele heling en ont-wikkeling.

Want vaak zijn er (onbewuste) angsten, oordelen en verwachtingen aanwezig die je seksualiteit blokkeren. Waardoor de seks meestal afstandelijk, oppervlakkig en saai is.

De unieke sekscoaching van Saminisa Coaching is geen 1 op 1 coaching. Maar een persoonlijke bewustwordingsreis die je in je eigen tempo aangaat voor het seksueel ont-wikkelen van jezelf.

Deze ondersteuning laat je jouw eigen kracht, Liefde en wijsheid ont-dekken, ervaren en belichamen. En is op basis van mijn eigen ervaringen en diverse spirituele wijsheden geschreven.

Stap voor stap ga jij jouw ego doorzien. Waardoor je de verbinding met je eigen seksualiteit heelt. Dit vergt eerlijkheid, openheid en moed. Want het is een confrontatie met je ego.

En hierdoor ontstaat er ruimte in jezelf voor een andere of nieuwe benadering van je seksualiteit. Namelijk vanuit je natuurlijke staat van zijn. Ofwel de onvoorwaardelijke Liefde.

Waardoor je de verbinding met je eigen seksualiteit zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel tot uiting kan brengen in je leven. En niet alleen in je seksleven of liefdesleven.

Je gaat niet echt kijken naar de seksproblemen zelf die je ervaart. Aangezien dit signalen zijn van een disbalans en ontstaan zijn door een gebrek aan Liefde voor je eigen seksualiteit.

Want dit heb je vaak niet geleerd. Of om trouw te zijn aan jezelf. Waardoor je seksproblemen ervaart. Echter de onderliggende wonden bepalen jouw gedrag en je overtuigingen.

Wanneer je jezelf richt op het oplossen van jouw seksproblemen vanuit je ego en niet vanuit Liefde, is het geen heling. Maar een tijdelijke oplossing van je seksproblemen.

Omdat je huidige patronen veranderen in nieuwe patronen die nog steeds vanuit de overleefstand zijn. Om je pijn te blijven vermijden. Maar hierdoor kom je niet tot de kern. Hier is meer voor nodig.

Seksuele heling ontstaat namelijk door het verruimen van je bewustzijn. Waardoor je je eigen seksualiteit lief gaat hebben. En niet meer hoeft af te wijzen. Zodat je jouw angsten en pijn kunt toestaan.

Zonder jezelf ermee te identificeren. Met als gevolg dat je oude patronen niet meer nodig zijn. En je in staat bent om te kiezen voor seks vanuit Liefde en verbinding wat bij jou past.

Gerelateerde informatie

Heb ik seksuele heling nodig?

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Algemene voorwaarden

Veel gestelde vragen

Mijn verhaal: van seksuele ellende naar sekscoach