Sekscoaching van Saminisa Coaching

Sekscoaching van Saminisa Coaching

De sekscoaching van Saminisa Coaching ondersteunt je bij het helen van de verbinding met je eigen seksualiteit vanuit een spirituele visie. Met als helingsmethode de onvoorwaardelijke Liefde. Dit is geen quick-fix.

Het vergt een actieve bijdrage van jezelf. Zodat je bewust wordt van je patronen, wonden heelt door je pijn aan te kijken en los te laten. Waardoor je in staat bent om andere keuzes te maken.

Sekscoaching

Sekscoaching van Saminisa Coaching

Saminisa Coaching biedt unieke ondersteuning die bestaat uit een e-book, een online cursus en een online traject. Waarbij de aandacht gericht is op seksuele heling.

Want vaak zijn er (onbewuste) angsten, oordelen en verwachtingen aanwezig die je seksualiteit blokkeren. Waardoor de seks onbevredigend, oppervlakkig en saai is.

De unieke sekscoaching van Saminisa Coaching is geen 1 op 1 coaching. Maar een op Liefde gebaseerde en persoonlijke bewustwordingsreis voor het seksueel ont-wikkelen van jezelf.

Deze ondersteuning laat je jouw eigen kracht, Liefde en wijsheid ont-dekken. En is op basis van mijn eigen ervaringen en diverse spirituele wijsheden geschreven.

Stap voor stap ga jij jouw ego doorzien en loslaten. Waardoor je de verbinding met je eigen seksualiteit heelt. Dit vergt eerlijkheid, openheid en veel moed. Want het is een confrontatie met je ego.

Zodat er ruimte in jezelf ontstaat voor een totaal andere of nieuwe benadering van je seksualiteit. Namelijk vanuit je natuurlijke staat van zijn. Ofwel de onvoorwaardelijke Liefde. Want Liefde heelt.

En je de verbinding met je eigen seksualiteit zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel tot uiting kan brengen in je leven. En niet alleen in je seksleven. Omdat je seksualiteit zoveel meer is.

Er wordt niet gekeken naar de seksproblemen zelf die je ervaart tijdens de seks. Aangezien dit signalen zijn van een disbalans in jezelf. Door een gebrek aan Liefde voor je eigen seksualiteit.

Want vaak zoek je de Liefde buiten jezelf. Terwijl je dit eerst in jezelf mag vinden. Waardoor je achter de oorzaak komt van je seksproblemen. De wonden waardoor jouw gedrag is ontstaan.

Want wanneer je jezelf richt op het oplossen van jouw seksproblemen vanuit je ego en niet vanuit Liefde, is het geen heling. Maar een tijdelijke oplossing van je probleem.

Omdat je huidige patronen veranderen in nieuwe patronen nog steeds vanuit de overleefstand is. Om je pijn te blijven vermijden. Maar hierdoor kom je niet tot de kern. Hiervoor is voelen noodzakelijk.

Want daar is de wezenlijke heling te vinden. Heling ontstaat namelijk door alles van jezelf lief te hebben. Vooral je angst en pijn. Zodat je op een andere manier met je seksualiteit om kunt gaan.

Niet meer vanuit je angst. Maar vanuit Liefde. Zodat je jouw wonden en patronen gaat doorzien en loslaten. En je in staat bent om een liefdevol, verbindend en intiem seksleven aan te gaan.

Gerelateerde informatie

Heb ik seksuele heling nodig?

Spirituele Sekscoach Sarah: over mezelf

Algemene voorwaarden zijn niet van toepassing

Veel gestelde vragen

Mijn verhaal: van seksuele ellende naar sekscoach