Emotionele en seksuele bevrijding

Emotionele en seksuele bevrijding

Emotionele en seksuele bevrijding

Bevrijding van zowel je seksuele als emotionele wonden is echt mogelijk. Omdat je in je diepste wezen altijd heel bent. Je bent zelfs Liefde. Waardoor er alleen een shift in je bewustzijn plaats hoeft te vinden. Zodat je jouw pijn en lijden los kan laten.

Seksuele en emotionele bevrijding

Je seksuele bevrijding als je emotionele zijn onmisbaar in je spirituele ontwaking. Deze staan ook niet los van elkaar. Het één kan niet zonder het andere. Wanneer je met je emotionele heling aan de slag gaat “hoort” daar ook het seksuele bij.

Dit wordt echter vaak overgeslagen. Terwijl je seksualiteit verbonden is met je emoties via je tweede chakra. Door de verbinding met je seksualiteit te helen heel je ook je emotionele wonden. Doordat je emoties vrijkomen die vastzitten in je bekkengebied.

En tijdens het helen van je emotionele wonden ontkom je niet aan je seksuele wonden. Aangezien je seksualiteit vaak omringt is met een emotionele lading. Deze emotionele laag kan bestaan uit schaamte- en schuldgevoelens.

Maar ook frustratie, verdriet, boosheid en nog veel maar. Aangezien er omtrent je seksualiteit nog veel taboes aanwezig zijn. Vanuit een verhaal over wat goed of fout is. Waarbij angst vaak de basis is. Waardoor je niet zuiver je eigen seksualiteit kunt voelen.

Om jezelf van deze taboes te bevrijden is er emotionele als seksuele heling nodig. Los van alle verhalen. Zodat je zuiver kunt voelen wat waar is voor jou en je hiernaar kunt leven door trouw te zijn aan je eigen waarheid die vanuit je hart voelbaar is.

Gerelateerde artikelen

Seksuele inzichten zijn bevrijdend

Emotionele drama’s blokkeren je seksualiteit

Seksualiteit in een zielsverbinding

Diepe en lange penetratie raakt je hele wezen

Emotionele onvolwassenheid en verbinding