Seksualiteit in een zielsverbinding

Seksualiteit in een zielsverbinding

Seksualiteit in een zielsverbinding

Tijdens je ontwakingsproces is het helen van je seksualiteit een belangrijk onderdeel. Zodat jouw seksualiteit in een zielsverbinding tot uiting kan komen vanuit Liefde.

Elke zielsverbinding zorgt voor een sterke seksuele aantrekkingskracht tussen elkaar. Omdat de energievibratie nagenoeg hetzelfde is. Waardoor je bij elkaar past op basis van de ziel.

En je dezelfde seksuele verlangens hebt. Deze zijn voelbaar, ook al is dit nog niet besproken. Deze zielsverlangens zijn vaak ook uit je comfortzone. Zodat je je eigen seksualiteit kunt gaan bevrijden.

Seksualiteit in een zielsverbinding

Aangezien je seksualiteit de bron is van jouw levensenergie of levenskracht. En is hierdoor de verbinding met het leven zelf. Waaronder ook de verbinding met jezelf, iedereen en alles om je heen.

Het is de basis voor een leven vanuit je ziel en verbinding. Zonder je seksualiteit te helen, blijf je op drijfzand bouwen. Waardoor geen enkele verbinding echt intiem en diepgaand is.

De zielsverbinding tussen elkaar gaat over het helen van de verbinding met je eigen seksualiteit. Alsook het helen van de emotionele wonden in jezelf. Zodat je kunt thuiskomen in je eigen lichaam.

Want je zielsverlangens komen naar boven wanneer je emotioneel als seksueel ontwaakt. Zodat je jouw zielsverlangens gaat voelen. En ook welke wonden jou nog tegenhouden om je zielsverlangens te leven.

Om uit je overleefstand te komen. En je Liefde, vertrouwen en verbinding ervaart in je (seks- en liefdes)leven. Doordat je dezelfde zielsverlangens hebt die je samen tot uitdrukking kunt brengen.

Dat is voor de ziel het enige belangrijke. De Liefde uiten die je bent via jouw zielsverlangens. Als onderdeel van jouw zielsmissie hier op aarde. Terug naar de basis van echt leven vanuit je hart.