Energievibratie / zielsverbinding

Energievibratie / zielsverbinding

Energievibratie

Jouw unieke energievibratie bepaalt of je een match bent ofwel er een zielsverbinding is tussen elkaar. Dit is niet veranderbaar. De energiefrequentie wel. Want deze is afhankelijk van je staat van Liefde.

Energievibratie

Heb je nagenoeg dezelfde energievibratie dan is er een sterke aantrekkingskracht. Op basis van de ziel. Dit is de zielsverbinding. De zielsverbinding kan hierdoor niet verbroken worden.

Want je blijft altijd op zielsniveau een match. Al hoef je hier geen last van te hebben in de vorm van een gemis. En hoeven je verlangens ook niet meer op een “speciaal” persoon geprojecteerd worden.

De daadwerkelijke verbinding hier op aarde hoeft niet tot stand te komen. Dat is een “vrijwillige” keuze. Want wanneer de angst de overhand neemt, is het zelfs niet mogelijk om bij elkaar te komen.

Daarom zijn er meerdere personen met wie je een zielsverbindingen hebt, ofwel met nagenoeg dezelfde energievibratie, in je leven “beschikbaar”. Waardoor je nooit afhankelijk bent van die ene persoon.

Wanneer je jouw innerlijke wonden hebt geheeld en de ander niet, is er niets aan de hand. Want je bent vrij. Je hebt je “losgemaakt” van de zielsverbinding. Waardoor het voelt alsof die “verbroken” is.

Maar zolang je wacht op die ander, ben je nog afhankelijk. De zielsverbinding heeft nog macht over jou. Waardoor je nog jouw verlangens en tekorten op de ander projecteert.

Vaak gaat het hierbij om het ego wat nog van alles wil van de ander. Echter wanneer je de ander helemaal vrij kunt laten in alle keuzes en jezelf hiervan los kan koppelen, zul je helemaal vrij zijn.

Zodat je weer openstaat voor de Liefde, het leven en anderen. Waardoor je jouw energie op een liefdevolle manier verspreidt. En andere personen die ook een match zijn, zullen verschijnen in jouw leven.

Gerelateerde artikelen

Zielsverlangens en aantrekkingskracht

Aantrekken en afstoten in “zielsverbindingen”

Zielsverbindingen en tweelingzielen

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Zielsverbinding is de basis voor een seksuele match