Zielsverbinding is de basis voor een seksuele match

Zielsverbinding is de basis voor een seksuele match

Zielsverbinding

Een seksuele match is op basis van een zielsverbinding. Dit betekent trouwens niet automatisch dat je allebei super geniet van de seks met elkaar. Want die ander kan jou juist enorm confronteren met jezelf.

Zeker als je een gewond seksueel zelf hebt. Dan is seksuele heling belangrijk. Anders is geweldige seks niet mogelijk. Bij een seksuele match is er een enorme aantrekkingskracht, vaak onverklaarbaar. Je ziet het vaak in de ogen van de ander of je een match bent.

Een soort van herkenning van en hunkering naar jezelf. Je wilt niets van die ander, behalve verbinding maken. Een seksuele verbinding terwijl je misschien in eerste instantie vanuit je ego een duidelijke nee hoort.

Zielsverbinding

De zielsverbinding zorgt ervoor dat je jezelf seksueel wilt laten zien aan de ander. Zoals je echt bent zonder een muur om je heen. Je wilt losbreken van oude gewoonten en belemmeringen.

Waardoor je echt compleet naakt en vrij bent. Deze verbinding is meer dan dezelfde seksuele verlangens hebben en die willen uiten. Het is jezelf volledig willen ervaren via de ander.

Kenmerken zijn dat je dezelfde mate van passie hebt, hetzelfde tempo van bewegen en dezelfde mate van gevoeligheid. Je vindt elkaar lekker ruiken (natuurlijke geur), proeven, voelen, horen (de stem) en er lekker uit zien.

Natuurlijk heb je dezelfde seksuele verlangens. Ook sta je allebei in dezelfde mate open voor het samen te onderzoeken wat er nog meer mogelijk is op seksueel gebied.

Zodra er een zielsverbinding is en je je hieraan kunt overgeven vanuit Liefde, speelt het ego tijdens de seks geen rol meer. Je laat je leiden door je hart en ziel. In het moment voel je wat je verlangt.

En hoe jij je seksueel wilt uiten door volledig open te staan. Voor jezelf en de ander. Niets is gek. Er is namelijk geen sprake van schaamte of van schuldgevoelens.

Want je bent één en al Liefde. De zielsverbinding zorgt voor de fysieke aantrekkingskracht, maar ook voor de emotionele en mentale. Zodat dit tijdens de seks voor onvergetelijke momenten zorgt.

Je accepteert elkaar volledig. Je voelt je ontspannen, levendig, tevreden en veilig bij elkaar. Waardoor je jezelf helemaal kunt laten gaan en genieten van wat er seksueel tussen elkaar wil ontstaan.

Gerelateerde artikelen

Seksuele match is op basis van de energie van de ziel

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Zielsaantrekkingskracht voelen

Seksuele chemie kan niet afgedwongen worden

Seks en aantrekkingskracht tussen zielen is pure Liefde