Zielsaantrekkingskracht voelen

Zielsaantrekkingskracht voelen

Zielsaantrekkingskracht

De zielsaantrekkingskracht tussen elkaar is pas voelbaar wanneer je allebei je ziel gaat volgen. Maar zodra de Liefde niet kan stromen, is de aantrekkingskracht ook niet meer voelbaar.

Zielsaantrekkingskracht

Hoewel de zielsaantrekkingskracht en de Liefde nooit echt verdwijnt, verdwijnt wel het intense verlangen naar elkaar wanneer je niet jouw ziel volgt. Alleen het volgen van de ziel brengt je bij elkaar.

Het ego zelf is onaantrekkelijk voor de ziel. Maar wanneer je nog afhankelijk en behoeftig bent, zorgt dit voor het aantrekken en afstoten. Een relatie aangaan op basis van het ego is niet de bedoeling.

Het heeft geen kans van slagen. Omdat de ego verschillen zo groot zijn, zijn ze alleen te doorzien en los te laten vanuit Liefde. Dit vergt veel innerlijk werk. En totale toewijding aan de Liefde. 

Zodat jij jouw ziel gaat volgen. Want de energie die je dan uitstraalt is alleen dan aantrekkelijk voor de ander. Anders niet. Dan is het zelfs enorm afstotend. Het verstoort de verbinding.

Omdat het op het ego gebaseerd is. Een verbinding op basis van het ego is niet wat je verlangt wanneer je jouw zielspad loopt. Want je kijkt en voelt hierdoor dwars door het masker van de ander heen.

Waardoor het onecht voelt. Niet open en eerlijk. Maar verschuilend achter allemaal verhalen. Van het ego en over het ego. Dit is niet intiem, verbindend of liefdevol. Maar afstandelijk en vanuit angst.

De onbewustheid van het ego heeft enorm veel invloed op de energie die uitgestraald wordt. Het bepaalt de aantrekkelijkheid voor je zielsmatch. En of je samen kunt zijn zonder ego bemoeienis.

Als ziel kun je elkaar alleen vinden op zielsniveau. Niet op ego niveau. Dan ga je uit elkaar. Want het niet volgen van je ziel trekt je terug op ego niveau. En daar ga je jouw zielsverwanten niet aantrekken.

Liefde is nodig om de aantrekkingskracht te voelen tussen elkaar. Waardoor er ook echte verbinding kan ontstaan. Vanuit vrijheid, acceptatie en respect. Geen maskers, maar zuiverheid.

Gerelateerde artikelen

Relatie vanuit je ziel

Is jouw hart open of gesloten?

Onaantastbare staat van Liefde

Manifesteren van je seks- en liefdesleven

Passende partner herkennen