Passende partner herkennen

Passende partner herkennen

"</p

Heb jij een passende partner? Een partner die een match is, energetisch gezien. Partners die elkaars ego voeden worden vaak als passend gezien. Maar dit is helemaal niet zo gezond of liefdevol. Ook al wordt dit “normaal” gevonden.

Passende partner

Een passende partner is op basis van elkaars ziel. Maar deze partner kun je alleen herkennen wanneer je in verbinding bent met je ziel. En dit maakt dat je er vaak niet eens toe in staat bent. Want het is energetisch.

Maar wanneer je samen bewust bent van jullie energetische aantrekkingskracht, doen veel dingen er niet meer toe. Behalve de energie in jezelf, je partner en tussen elkaar. Terwijl je de energie van jezelf of je partner niet veroordeelt.

Waardoor er sprake is van vrijheid zonder schuld of schaamte. Want je bent alleen verantwoordelijk voor de energie in jezelf. En niet voor de energie van je partner. Met een passende partner gaat het dan om het delen van de Liefde.

Zodat de zuivere energie kan stromen op de manier die wil ontstaan vanuit het hart en de verlangens. Een passende partner heeft dezelfde verlangens vanuit de ziel. Waardoor je elkaar niet alleen vanuit je hart kunt ontvangen. 

Maar ook samen in beweging komt. De mannelijke energie uit zich op een manier die matcht met de vrouwelijke energie. Ongeacht het daadwerkelijke geslacht. De energie is afwisselend aan het stromen in beide partners.

Zowel de mannelijke als vrouwelijke energie voelen elkaar aan. En stemmen op elkaar af. Zonder aan energie vorm te moeten veranderen. Het is een natuurlijke beweging. De vrouwelijke energie wil deze mannelijke energie ontvangen.

Omdat het dezelfde energievibratie heeft. En de mannelijke energie wil zichzelf laten zien aan de vrouwelijke energie. Vanuit hart en ziel. Want van nature is er aantrekkingskracht. Het verlangen naar je passende partner.

Fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel. Het verlangen om samen te zijn en de energie te laten stromen in de vorm van Liefde vanuit je natuurlijke staat van zijn. En seks met een passende partner is een mooie manier hiervoor.

Gerelateerde artikelen

Aantrekkingskracht en verbinding

Energievibratie / zielsverbinding

Onzuivere energie in je relatie

Mannelijke uitgaande energie tijdens de seks

Vrouwelijke ontvangende energie tijdens de seks