Onzuivere energie in je relatie

Onzuivere energie in je relatie

Onzuivere energie

Onzuivere energie tussen elkaar ontstaat wanneer je niet eerlijk bent over wie je bent. En je hierdoor niet uit wat je werkelijk denkt, voelt en wil doen. Maar wanneer je jezelf negeert, kan de energie in jezelf niet meer stromen. Je zet hiermee de energie vast in je lichaam.

Onzuivere energie

Want je blokkeert hiermee je levensenergie ofwel je seksuele energie. Een intieme (seksuele) verbinding ervaren is dan lastig. Door je mentaal, emotioneel en/of fysiek af te sluiten voor jezelf en ook voor je partner wordt de verbinding tussen elkaar onzuiver.

Want er is namelijk een reden waarom jij je namelijk afsluit. En dat is angst. De angst voor afwijzing en het gevoel afgewezen worden. Maar hierdoor wordt de energie onzuiver tussen elkaar. Omdat je niet eerlijk tegen elkaar durft te zijn.

Uit angst om te kwetsen of zelf gekwetst te worden. En dat willen vermijden omdat je er niet mee kan omgaan. Echter emotionele pijn ontstaat niet zomaar. Het komt voort uit je gedachten. Het verhaal wat jij jezelf vertelt. Het verhaal over jou, je partner of jullie relatie.

Maar je gaat hierdoor je gevoel voorbij. Want je gevoel staat los van je gedachten, emoties en fysieke sensaties. Je gevoel is verbonden met je ziel en hart. Het is een diep innerlijk weten. Los van je rationele denken en voorbijgaande emoties.

Je gevoel staat los van oordelen, angsten en verwachtingen. Je gevoel laat je alleen maar weten of iets met jouw ziel resoneert of niet. Door je te identificeren met je angsten, oordelen en verwachtingen maak je de energie onzuiver. En is de verbinding niet meer vanuit Liefde.

Door bewust te worden van je angsten, oordelen en verwachtingen kun je deze communiceren naar je partner. Zonder afhankelijkheid en behoeftigheid. Waardoor er weer een zuivere intentie ontstaat tussen elkaar vanuit Liefde.

Want alleen als jij jezelf laat zien zoals jij op dat moment bent en je partner is hier ook toe in staat, en je kunt elkaar volledig accepteren, is een intieme (seksuele) verbinding vanuit een zuivere energie tussen elkaar mogelijk. Waardoor de Liefde tussen elkaar kan stromen.

Gerelateerde artikelen

Ongemakkelijkheid tijdens de seks

Kwetsbaar durven zijn geeft je vrijheid

Angst voor seksuele intimiteit

Seksueel schadelijk gedrag voorkomen

Relatie vanuit Liefde of angst