Aantrekkingskracht en verbinding

Aantrekkingskracht en verbinding

Aantrekkingskracht en verbinding

Er is een verschil tussen aantrekkingskracht en verbinding vanuit je ego of vanuit je ziel. Vanuit je ego is de basis (onbewuste) angst. En vanuit je ziel is het Liefde. Aantrekkingskracht vanuit je ego gaat over het gemis in jezelf opvullen via een ander.

Verbinding vanuit je ego gaat over elkaars ego voeden. Terwijl aantrekkingskracht en verbinding op basis van je ziel energetisch is. Het gaat niet over het gedrag of de woorden van een ander. Maar over de onvoorwaardelijke Liefde.

De Liefde tussen elkaar. En deze is afhankelijk van de verbinding met de Liefde in jezelf. Liefde is niet zomaar een fijn gevoel. Liefde is wie jij bent. Het is energie. Deze kan stromen wanneer je de Liefde vanuit je hart en verlangens volgt. 

Of je kunt het blokkeren wanneer je ertegen vecht door vanuit je ego te kiezen. Liefde is nooit afhankelijk van iets of iemand. Aantrekkingskracht en verbinding vanuit Liefde is vrij van angsten, oordelen en verwachtingen.

Aantrekkingskracht en verbinding

Wanneer er sprake is van aantrekkingskracht en verbinding vanuit je ziel is de seks ook vanuit je ziel. En is Liefde de basis. Je hebt dan niets van elkaar nodig. Waardoor je beide vrij bent. Vrij om jezelf te zijn en te uiten.

Aangezien je een energetische match bent. En in staat bent om echt verbinding te maken. Hierdoor ontstaat er geweldige en intieme seks. De energetische match zorgt voor het hebben van dezelfde zielsverlangens.

Deze verlangens zijn een uiting van de Liefde die je bent. Heb je niet dezelfde zielsverlangens dan wordt de seks een schadelijk gebeuren. Omdat je jezelf moet inhouden. Waardoor jouw energie niet kan stromen.

Wanneer je iets moet doen wat niet resoneert met jouw energie heeft dit gevolgen voor jouw gezondheid. Want geblokkeerde energie zorgt voor ziekte als signaal dat je tegen je ziel in gaat. Het niet passend is.

Liefde gaat niet over geven en nemen. Zodra je de Liefde niet kunt uiten op je eigen en unieke manier tijdens de seks, gaat het tegen je ziel in. Omdat je de verbinding met jezelf al bent verloren. Liefde is vrij zijn om je Liefde te laten stromen.

En je seksuele verlangens niet te negeren. Maar te volgen wanneer je met een matchende partner bent. Zodat aantrekkingskracht en verbinding de basis is. En je samen de Liefde kunt delen die je bent. Op je eigen unieke manier.

Gerelateerde artikelen

Seksualiteit blokkeren heeft gevolgen

Voelen en in verbinding blijven

Misverstanden over verlangens

Natuurlijke staat van zijn

Overleefstand seks of hartgedragen seks