Natuurlijke staat van zijn

Natuurlijke staat van zijn

Natuurlijke staat van zijn

Wanneer je steeds meer wordt meegezogen in de waan van alledag en de ratrace, raak je steeds verder van jezelf verwijderd. De Liefde die je bent. Waardoor je keuzes niet vanuit je natuurlijke staat van zijn worden gemaakt.

Omdat je natuurlijke staat van zijn onder de diverse ego lagen verborgen ligt. Je kunt er niet bij. Zodat je jezelf steeds verloochent. Aangezien je tegen je eigen natuur ingaat. En tegen je natuurlijke ritme of tegen je eigen lichaam in.

Waardoor je tegen de stroom van het leven in zwent. Je vecht tegen jezelf, de Liefde die je in wezen bent. En dat vaak allemaal onbewust. Je leven is hierdoor een aan eenschakeling van moeten en controle willen vanuit je ego. 

Er is geen sprake van echte vrijheid om zelf te kiezen, op basis van je verlangens. Vanuit je natuurlijke staat van zijn ontstaat flow. Je bent onderdeel van het leven. Net als veranderingen. Als mens sta je hier niet boven.

Natuurlijke staat van zijn

Jij bent één met alles en iedereen. Je natuurlijke staat van zijn is verbonden met de natuurlijke flow van het leven. De gemaakte wereld vol regels, verwachtingen en oordelen zijn een gevolg van de aangeleerde angst.

Het is een afspiegeling van de vergeten verbinding met de natuur als je eigen natuur. Hetzelfde zie je terug in relaties en tijdens de seks. De herhalende overlevingspatronen die de natuurlijke flow van het leven blokkeren.

Het leven wat zich vrij beweegt door jou mag blijven stromen. Via je eigen seksualiteit sta je hiermee in verbinding. En kun je deze levensenergie voelen en volgen zoals je fysieke sensaties, emoties en je zielsverlangens.

Waardoor je jouw leven gaat leven vanuit je natuurlijke staat van zijn. En je keuzes vanuit Liefde zijn. Zodat je jezelf bevrijdt. Je leven komt hierdoor in beweging. Want je beweegt mee met de stroom in plaats van ertegen.

Zodat de Liefde kan stromen. Geen manipulatie, dwang of geweld om iets te krijgen. Maar het natuurlijk laten ontstaan van wat wil ontstaan vanuit Liefde. Waarin je vrij bent om jezelf te zijn en te uiten op je eigen unieke manier.

Gerelateerde artikelen

Voldoeninggevende zelfbevrediging

Simpel seksleven is niet eenvoudig

Geen geweldig seksleven ervaren

Natuurlijk seksritme ont-wikkelen

Gezonde seksualiteit uit zich op een natuurlijke wijze