Geen geweldig seksleven ervaren

Geen geweldig seksleven ervaren

Geen geweldig seksleven

Toegeven dat je geen geweldig seksleven ervaart, kan erg lastig zijn. Vaak hang je er meteen een oordeel aan. Een negatief oordeel. Met een grote kans op schaamte- en schuldgevoelens. Het toegeven is echter wel belangrijk als je verandering wilt.

Geen geweldig seksleven

En daar zit meestal het probleem. Verandering komt niet vanzelf. Je moet er iets voor doen of er iets voor laten. Dit kost tijd en energie. Het voelt ongemakkelijk of pijnlijk. Want je wordt met jezelf geconfronteerd. Je ziet dingen van jezelf die je helemaal niet wilt zien.

Smoesjes dat je het goed vindt dat je seksleven niet geweldig is, werken dan niet meer. Je kunt je niet meer verstoppen achter je omstandigheden, verleden of de ander. Je wordt gedwongen om je eigen verantwoordelijkheid te nemen voor je seksleven.

Want jij bent degene die de touwtjes in handen heeft. Altijd. Elke verandering begint in jezelf. Je bent nooit een slachtoffer van je omstandigheden. Ook niet als jij je machteloos voelt. Je voelt je machteloos omdat je niet je kracht, wijsheid en Liefde gebruikt.

Een geweldig seksleven is geen overbodige luxe. Het is een natuurlijk gevolg van een liefdevolle verbinding met je eigen seksualiteit. En je seksualiteit is de bron van jouw levensenergie. Waardoor je jouw emoties, verlangens en creativiteit kunt uiten op een gezonde manier.

Want dit is de basis voor een vreugdevol leven. Omdat je dan volledig jezelf kunt zijn en je levensenergie krachtig kan stromen. Waardoor je de Liefde die je bent kunt delen. Dit heeft niet alleen invloed op je eigen leven, maar op elk leven wat met jouw leven verbonden is.

Gerelateerde artikelen

Intieme en verbindende seks

Liefde uiten en laten stromen 

Geweldige seks is meer dan het puur lichamelijke

Waanzinnige seks, is dat wel echt nodig?

Sekspartner kiezen vanuit overvloed voor een geweldige match