Geweldige seks is meer dan het puur lichamelijke

Geweldige seks is meer dan het puur lichamelijke

Geweldige seks

Liefde maakt het verschil. Geweldige seks ontstaat wanneer het vanuit Liefde is met de juiste persoon. Want het is zoveel meer dan het puur lichamelijke. Met je hart open is het ook een helende en diepe verbinding met jezelf en met de ander. Waardoor je een intimiteit voorbij het ego ervaart op een manier die alleen via seks mogelijk is.

Geweldige seks

Geweldige seks is een pure samensmelting van het lichaam, het hart, de geest en de ziel. De meest intieme verbinding die met een ander mogelijk is. Volledig naakt zijn in elkaars aanwezigheid. Waardoor je zichtbaar bent en niets meer kunt verbergen. Je bent dan op je mooist. Puur jezelf op een natuurlijke manier. En in het huidige moment.

Het gaat om het samenzijn. Het zijn. De energie tussen elkaar. En samen de verbinding aangaan. Tijd en aandacht vanuit verlangen en passie. Dan is de Liefde voelbaar voor de ander. Niet zozeer door de woorden of handelingen zelf. Belangrijker is de energie achter de woorden of handelingen. De energie die uitgestraald wordt. De energie van Liefde.

De zuiverheid van de verbinding ofwel de Liefde bepaalt de openheid en eerlijkheid naar jezelf en de ander toe. Leef je in het moment of zit je vast in een verhaal wat gebaseerd is op je verleden. In het nu is alles mogelijk wanneer je open bent. Wanneer je vast zit, heb je jezelf beperkingen opgelegd. In het nu zijn betekent in verbinding zijn met de Liefde in jezelf. Je ware zelf.

Liefde is het antwoord op alles. En vanuit deze Liefde is het mogelijk om op een dieper niveau verbinding met jezelf en een ander te maken. Zodat de Liefde vrij kan stromen. Er zijn geen regels nodig wanneer het vanuit Liefde is. Want het stroomt in alles wat je zegt en doet. En je kunt altijd kiezen voor Liefde. Hoe moeilijk het soms ook lijkt. Liefde is je natuurlijke staat van zijn.

Liefde

Het is wie je bent. Door te vertrouwen op je hart, je eigen gevoel, weet je wat het beste is voor jou en hiermee ook automatisch voor de ander. In de vorm van een levensles of echte verbinding. Hier hoort nee zeggen ook bij. Is de ander niet in staat om de Liefde in zichzelf te laten stromen dan kan deze ook niet naar jou toe stromen.

Een echte of diepe verbinding is op dat moment niet mogelijk. En dan is geweldige seks vanuit Liefde ook niet mogelijk. Waardoor het effect van seks niet Liefde als basis heeft. Maar vooral het ego voedt. Wat altijd gebaseerd is op het krijgen van iets. Zoals aandacht, bevestiging of een orgasme. Om de leegte in jezelf op te vullen. En je de ander hiervoor gebruikt.

De diep helende en verbindende aspecten van seks zijn dan minimaal. Het is een tijdelijke afleiding van een gemis in jezelf. Om de diep helende en verbindende aspecten van seks te kunnen ervaren is Liefde nodig. Zowel in jezelf als in de ander. Zodat je energetisch gezien niet de onzuivere energie met die van jezelf mengt. Maar alleen pure Liefde deelt.

Gerelateerde artikelen

Passievolle seks kun je leren

Saaie seks door te weinig verlangen en passie of geen match

Seksuele match is op basis van de energie van de ziel

Seksualiteit en ziekte genezen of voorkomen

Helende seks is de meest natuurlijke seks