Helende seks is de meest natuurlijke seks

Helende seks is de meest natuurlijke seks

Helende seks

Helende seks is vanuit een liefdevolle staat van zijn. Maar deze seks is niet meer zo vanzelfsprekend. Want dit is seks met een matchende partner zonder jezelf in te houden of aan te passen.

En alleen dan kan seks ook helend zijn. Helende seks is zowel fysiek helend, maar ook emotioneel, mentaal en spiritueel. Want je seksualiteit is je eigen helingsmechanisme. Doordat het de bron is van jouw levensenergie.

Helende seks

Wie je denkt te zijn is over het algemeen niet wie je werkelijk bent. Want vaak is dit gebaseerd op hoe anderen jou zien. Maar zodra je verbinding met je ziel maakt, vallen alle grenzen weg over wie en wat je moet zijn.

Vrijheid

En vanuit deze vrijheid is seks helend. Je bent dan volledig in het hier en nu. Alles kan en mag. Niets moet. Dit is de vrijheid waar elke ziel naar (terug) verlangt. Wat alleen vanuit je natuurlijke staat van Liefde mogelijk is.

Helende seks is de meest natuurlijke seks maar ook de moeilijkste manier. Je bent het vaak niet gewend om volledig jezelf te zijn. En al helemaal niet tijdens de seks. Angsten, oordelen en verwachtingen belemmeren je.

Iets wat je zoveel diepgang kan geven, hou je liever oppervlakkig uit angst voor afwijzing. Want zo hoef je je angst niet aan te kijken. Maar wanneer je niet jezelf kunt zijn, leef je achter een masker. Je gewonde ego.

Seksualiteit

Zodra je seksualiteit niet volledig mee kan doen, kun je jezelf niet heel en compleet voelen. Je snijdt jezelf dan af van de diepst mogelijke intimiteit. In eerste instantie met jezelf en hierdoor ook met een ander.

Seks is uiteindelijk een natuurlijke expressie van de Liefde die je bent. Door te luisteren naar je ziel kom je bij je eigen waarheid over wat seks is en wat bij jou past. Los van alle bestaande opvattingen over seks

Gerelateerde artikelen

Emotionele heling via je eigen seksualiteit

Orgasme vanuit ontspanning is verdiepend

Seksuele afwijzing raakt je ego, niet je ziel

Overleefstand seks of hartgedragen seks

Bevredigende seks ervaar je elke keer anders