Bevredigende seks ervaar je elke keer anders

Bevredigende seks ervaar je elke keer anders

Bevredigende seks

Bevredigende seks ervaar je elke keer anders. En dit heeft vele voordelen. Omdat je tijdens de seks jouw ego masker steeds meer afzet. Waardoor je opener en opener wordt. Wat weer invloed heeft op de volgende keer dat je seks hebt.

Elke keer laat je namelijk een ego laagje los. Zodat je meer en meer je ware zelf kunt zijn en laten zien. En hierdoor ga je de seks op een dieper niveau ervaren. Minder vanuit het ego en meer vanuit de ziel.

Het is een proces waar je samen of alleen in terecht komt. Elke trigger in jezelf tijdens de seks, is een uitnodiging om jezelf te helen. Dat je getriggerd wordt en er een ongewenste emotie tot uiting wil komen, betekent niet dat de seks slecht is.

Zo betekent goede seks niet dat alles gaat zoals je wilt. Omdat je dan niet getriggerd wordt. Waarschijnlijk is de seks dan saai of oppervlakkig. Want je laat niet jezelf zien en geeft die vrijheid ook niet aan de ander. Bang om afgewezen te worden of de ander af te wijzen.

Bevredigende seks

Maar bevredigende seks gaat niet om goed of fout. Wel of niet getriggerd worden. Alles hoort erbij. Zowel de leuke als minder leuke emoties. Zolang alles er mag zijn, ontstaat er intimiteit. Wanneer je wilt vasthouden aan het plaatje in je hoofd, ontstaat er een gevecht met jezelf.

En wordt de seksuele verbinding met jezelf onzuiver. Waardoor het moeilijker wordt om echt van de seks te genieten. En de verbinding met je partner te maken. Je stopt jezelf en de ander hiermee in een hokje. Waardoor je beiden niet meer vrij bent.

Seksuele kracht

Tijdens seks voelt het vaak kwetsbaar waardoor je probeert om niet gekwetst te worden. Of de ander niet te kwetsen. Je houdt hierdoor je hart gesloten. De Liefde kan dan niet meer stromen.

Met als gevolg dat je bent bang om je eigen ruimte in te nemen of te experimenteren. Vaak ben je zelfs bang om er echt van te genieten. Waardoor je er onbewust geen tijd voor maakt en er geen aandacht aan besteedt.

Er heerst nog veel angst voor seks. Omdat de kracht van seks zo groot is. Maar helaas ook vaak misbruikt wordt. Uit angst en onmacht natuurlijk. Door een gebrek aan bewustzijn en Liefde met betrekking tot seksualiteit.

Wanneer je angst verdwijnt, wordt juist je kwetsbaarheid tijdens de seks jouw kracht. Het zorgt ervoor dat je echt verbinding kunt maken. Met jezelf, je partner en met het leven. Zodat alles gaat veranderen.

Onvoorwaardelijke Liefde is de basis. Zodat je jezelf tijdens de seks kunt laten zien en gaan. En je vanuit volle overgave kunt genieten van de intimiteit via jouw lichaam. En twee zielen volledig kunnen samensmelten in het huidige moment.

Gerelateerde artikelen

Seksleven veranderen van saai naar intiem

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

Tantra seks is niet beter dan normale seks

Spiritueel seksleven brengt je in hogere sferen

Overleefstand seks of hartgedragen seks