Spiritueel seksleven brengt je in hogere sferen

Spiritueel seksleven brengt je in hogere sferen

Spiritueel seksleven

En niet alleen tijdens de seks. Je merkt dit ook in de rest van je leven. In hogere sferen zijn ofwel in een hogere bewustzijnstoestand zijn verandert de manier waarop je naar jezelf, anderen en het leven zelf kijkt. Waardoor je meer Liefde ervaart en minder angst. Dankzij een spiritueel seksleven ga je anders om met wat je ziet, denkt en voelt.

Spiritueel seksleven

Een spiritueel seksleven brengt je in verbinding met je tweede chakra. Alles mag er zijn en niets is fout. Het vechten verandert dan in acceptatie. Zodat je minder lijden ervaart in je leven. Want je seksualiteit of je tweede chakra, staat namelijk ook voor verbinding maken. Naast dat het je levenskracht laat stromen.

Deze levenskracht of levensenergie is de verbinding tussen jou en anderen. Tussen jou en je eigen lichaam. En tussen jou en alles wat er is. Deze levensenergie stroomt krachtig zodra je hier bewust van bent en je je niet laat tegenhouden door je fysieke situatie of eigenlijk wat jij erover denkt.

Omdat je tweede chakra over verbinding gaat, is het belangrijk om dit chakra te helen als je gezonde relaties wilt ervaren. Om te beginnen met die van jezelf. Door open en eerlijk naar jezelf toe te zijn, kun je dit ook naar anderen zijn. Een spiritueel seksleven opent jezelf. Zodat je het leven kunt ontvangen zoals het is.

En hierdoor ervaar je de hogere sferen. Je gaat de wonderen in het leven zien. De verbinding ervaren tussen alles en iedereen. Zonder verbinding ben je zo goed als levenloos. De verbinding zorgt voor de levendigheid. De stromende levensenergie in jou wil verbinding maken. Je laten raken door het leven.

Waardoor je steeds meer zielsvervullende diepe en intieme gesprekken ervaart. Geweldige seks waarbij je helemaal samen kunt smelten met de ander. Of gewoon puur (samen) zijn en genieten van de simpelste dingen zoals een heerlijk kopje thee, een wandeling of een glimlach van een onbekende.

Gerelateerde artikelen

Seksuele onbewustheid leidt tot neerslachtigheid

Seksuele bewustheid brengt je tot leven

Kundalini energie is je seksuele energie

Seksuele extase bereiken door een hoger bewustzijn

Seksuele connectie gaat eigenlijk niet over seks