Seksuele bewustheid brengt je tot leven

Seksuele bewustheid brengt je tot leven

Seksuele bewustheid

Seksuele bewustheid zorgt ervoor dat je jouw energie gaat versterken. Want je seksualiteit is de bron van jouw levenskracht of levensenergie. En het staat in verbinding met je verlangens.

Door hier bewust van te zijn kun je gaan spelen en genieten. Waardoor je echt het gevoel hebt dat je leeft. En je zin hebt in het leven. Zodat je het leven als plezierig ervaart. Ondanks alle tegenslagen.

Want die zullen er altijd zijn. Maar de manier waarop je ermee omgaat, geeft aan of je echt aan het leven bent of aan het overleven. Bewustheid van je eigen seksualiteit maakt dat je andere keuzes gaat maken.

Seksuele bewustheid

Ten eerste kies je ervoor om vanuit Liefde met je seksualiteit om te gaan. Zodat je bewust kiest om juist wel of geen seks te hebben. En die keuzes kunnen beide uit Liefde zijn. Ook je sekspartner is dan een bewuste keuze.

Seks wordt op deze manier plezierig en vol genot. Zodat het energie geeft. Een onzuivere seksuele verbinding met jezelf kost altijd energie. En blokkeert niet alleen jouw levensenergie.

Plezier en genot

Je sluit ook deze bron af. Waardoor je jezelf levenloos of zelfs depressief kunt voelen. Want zonder seksuele bewustheid is genot en plezier nauwelijks mogelijk. Het genot en plezier wordt dan voornamelijk vanuit je hoofd ervaren.

Maar wordt niet echt gevoeld. Omdat je de verbinding met jezelf, je lichaam, mist. Jouw seksualiteit is het energiecentrum van plezier. Zodat je plezier kunt beleven aan het genot wat jouw lichaam jou schenkt.

Je lichaam is niet volledig zonder je seksualiteit. Zodra je jouw seksualiteit negeert, negeer je vaak ook je verlangens. Omdat je er niet bij kunt komen. Want je mist namelijk een wezenlijk deel van jezelf.

Gerelateerde artikelen

Seksuele onbewustheid leidt tot neerslachtigheid

Seksuele extase bereiken door een hoger bewustzijn

Seksuele bewustwording en lichaamsbewustzijn

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seksuele levensenergie is niet mannelijk of vrouwelijk