Seksuele extase bereiken door een hoger bewustzijn

Seksuele extase bereiken door een hoger bewustzijn

Seksuele extase

Dankzij een hoger bewustzijn kun je makkelijker in het nu zijn. Zodat je seksuele extase ervaart in plaats van met je gedachten ergens anders te zijn. Waardoor je niet de werkelijkheid ervaart zoals die is.

En je niet optimaal kunt genieten van de seks. Extase is namelijk niets anders dan het ervaren van intens genot. Zowel lichamelijk als emotioneel, mentaal en zelfs spiritueel. Vanuit de eenheid en heelheid in jezelf.

Seksuele extase

Je bent van nature in staat om extase te ervaren. Je moet er echter wel weer voor openstaan. Doordat dit vaak afgeleerd is. Maar je bent zelf de enige die seksuele extase tegenhoudt. Natuurlijk doe je dit onbewust.

Maar door werkelijk seks te ervaren vanuit je gevoel in plaats vanuit je gedachten, kun je op een andere manier seks ervaren. Namelijk vanuit een open hart. Waardoor de seks niet fout of goed is.

Zodat je kiest voor de seks die bij je past met een matchende partner. Waardoor je in staat bent om vanuit vertrouwen en overgave seks te hebben. Omdat je bewust bent dat je al heel en compleet bent.

En er niets meer is wat je tegenhoudt om extase te ervaren. Alle “problemen” zijn dan eigenlijk helemaal geen problemen. Het zijn gedachten vanuit je hoofd over hoe je denkt dat de seks zou moeten zijn.

Seksuele problemen

Maar om seksuele extase te kunnen ervaren, moet je deze problemen loslaten. Wat niet hetzelfde is als het oplossen of negeren van het probleem. Maar juist het accepteren als onderdeel van de seksuele ervaring.

Door je te realiseren dat je alles al in jezelf hebt om extase te ervaren. Het gaat niet om iets buiten jezelf. Het komt volledig van binnenuit. Wat je alleen kunt ervaren vanuit een hoger bewustzijn.

Gerelateerde artikelen

Sensualiteit omarmen voor meer seksueel genot

Orgasme vanuit ontspanning is verdiepend

Sensualiteit en seksualiteit staan niet los van elkaar

Seksstandjes afwisselen is geen oplossing tegen saaiheid

Helende seks is de meest natuurlijke seks