Seksuele levensenergie is niet mannelijk of vrouwelijk

Seksuele levensenergie is niet mannelijk of vrouwelijk

Seksuele levensenergie

Seksuele levensenergie is zowel mannelijk als vrouwelijk. Het mannelijke kan niet zonder het vrouwelijk en andersom. Er is geen goed of slecht. Hoewel het tegenpolen van elkaar zijn, vullen ze elkaar aan. Zodat je zo voluit mogelijk kunt leven vanuit Liefde.

Het is daarom belangrijk om zowel de mannelijke levensenergie als de vrouwelijke levensenergie in jezelf te omarmen. De vrouwelijke of mannelijke energie staat echter los van je daadwerkelijke geslacht. Het is niet afhankelijk van jouw fysieke vorm.

Iedereen heeft beide energieën in zichzelf. En nodig om in balans te zijn. De mannelijke levensenergie gaat over jezelf neerzetten in de buitenwereld. En de vrouwelijke levensenergie gaat over jezelf ervaren via je binnenwereld. Dit staat niet los van elkaar.

Seksuele levensenergie

De seksuele levensenergie is hetzelfde als seksuele energie ofwel levensenergie. Deze energie is de bron van al het leven. Het is een scheppende of vernieuwende energie. Welke via jouw creativiteit tot uiting komt. Je bent hier om iets nieuws te creëren op deze aarde.

Zodat je een bijdrage kunt leveren aan het verhogen van de energiefrequentie van de mensheid op je eigen en unieke manier. Iets wat ten goede komt voor de aarde. Dit kan via alle liefdevolle verbindingen. Zowel die met jezelf als met iemand anders.

Maar ook via je creaties en ideeën of wijsheid die je de wereld in brengt. Maar wanneer je de seksuele levensenergie nog negeert of onderdrukt, leidt dit tot energieblokkades. Omdat je je eigen emoties, gevoelens en verlangens niet durft te voelen of te uiten.

Je houdt jezelf nog in. Maar hierdoor is het bijna onmogelijk om een liefdevolle relatie met jezelf te hebben. Of met een ander. Maar dat is nu net waar je ziel naar verlangt. De liefdevolle verbinding met jezelf als met anderen en het leven zelf.

Gerelateerde artikelen

Seksuele mannelijke energie uit balans

Seksuele vrouwelijke energie uit balans

Stromende seksuele energie is “normaal

Emotionele heling via je eigen seksualiteit

Overleefstand seks of hartgedragen seks