Stromende seksuele energie is “normaal”

Stromende seksuele energie is “normaal”

Stromende seksuele energie

Bij een gezonde seksualiteit is je mannelijke als vrouwelijke energie in balans. De mannelijke energie zorgt voor het kunnen uiten van je seksualiteit. De vrouwelijke energie zorgt voor het volledig kunnen omarmen van je seksualiteit. Beide is nodig voor een stromende seksuele energie.

Stromende seksuele energie

Zowel je mannelijke als vrouwelijke energie zijn aanwezig in jezelf. Wanneer er sprake is van een eenzijdige manier van omgaan met je seksualiteit, kan je seksuele energie niet optimaal stromen. Deze seksuele energie is hetzelfde als je levensenergie. Aangezien je seksualiteit hier de bron van is.

Het kunnen uiten van je seksualiteit betekent niet dat je dit ook daadwerkelijk moet doen. Ondanks dat een stromende seksuele energie onbeheersbaar kan voelen. Vooral als je in de overheersende mannelijke energie zit. Echter een stromende seksuele energie is “normaal”.

En zou geen uitzondering hoeven te zijn. Want door de seksuele energie in je lichaam te laten stromen (kan ook wanneer je geen seks hebt) kan het doen wat mogelijk is voor een gezond fysiek, mentaal en emotioneel lichaam. Want je seksuele energie is een verbindende en helende energie.

Als ook een scheppende energie. Je creërt je eigen seks- en liefdesleven aan de hand van je energie. Omdat alles energie is reageert het Universum op jouw energie. Waardoor je invloed hebt op je eigen seks- en liefdesleven. Vaak gebeurt dit alleen onbewust.

Door bewust een liefdevolle verbinding met je seksualiteit te maken, zal je seks- en liefdesleven veranderen. De seksuele energie in jezelf stroomt dus niet alleen tijdens de seks, maar kan altijd stromen zolang er geen blokkades zijn in je twee chakra en met betrekking tot je seksualiteit.

Gerelateerde artikelen

Krachtige levensenergie en seksualiteit

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Verbinding met het leven zelf

Levensenergie is je seksuele energie

Overleefstand seks of hartgedragen seks