Levensenergie is je seksuele energie

Levensenergie is je seksuele energie

Levensenergie

Zelfs als je veel seks hebt of veel zin in seks hebt betekent dit niet automatisch dat je seksuele energie ofwel levensenergie krachtig stroomt. Of dat je verbonden bent met je seksualiteit vanuit Liefde. Zodra je seks hebt vanuit je hoofd of je ego, stroomt deze energie in jezelf nauwelijks. Want je bent niet echt aanwezig in je lichaam.

Levensenergie

Meestal is er niet eens sprake van Liefde. Want je seksuele energie is je levensenergie. En dit kan alleen maar stromen als er ook sprake is van Liefde. Bewuste Liefde voor je seksualiteit. Vanuit de Liefde die je werkelijk bent. Jouw natuurlijke staat van zijn. Niet de Liefde die afhankelijk is van iets of iemand buiten jezelf.

Of het gevoel wat vanuit je hoofd ontstaat en je ego voedt. Dit is geen Liefde. Pas als de onvoorwaardelijke Liefde aanwezig is voor je eigen seksualiteit, kan je in verbinding met je seksualiteit zijn vanuit Liefde. Zodat de seksuele energie in je lichaam krachtig stroomt. Hier heb je geen seks voor nodig. Maar wel een open seksualiteit vanuit Liefde. En een open lichaam.

Seks kan dan een magische ervaring zijn als gevolg. Seks vanuit je hoofd of ego mist aanwezigheid. Waardoor de seksuele energie niet stroomt. Pure openheid en eerlijkheid met betrekking tot je seksualiteit is hiervoor nodig. Zodat alles wat geen Liefde is losgelaten kan worden. En je seks en de seksuele energie echt kan ervaren.

Zonder aan bepaalde voorwaarden te hoeven voldoen en zonder de gedachten in je hoofd die je opwinding veroorzaken of juist blokkeren. Want de seksuele energie ofwel levensenergie stroomt vanzelf als je ontspant en in verbinding bent met je seksualiteit vanuit Liefde. Hier heb je niets buiten jezelf voor nodig.

Deze levensenergie is de basis voor een liefdevol leven. Wanneer je levensenergie stroomt ontwaken al je zielsverlangens. Deze verlangens heb je niet voor niets. Het zijn richtingaanwijzers voor je leven. En gaan altijd over het uiten van de Liefde die je bent op een manier die bij je ziel past. Zodat je de Liefde uitstraalt die je bent.

Gerelateerde artikelen

Seksuele energie verhogen is geen overbodige luxe

Seksuele afgescheidenheid veroorzaakt een tweestrijd in jezelf

Migraine, seksuele energie en in gevecht zijn

Seksuele regels beperken het uiten van de Liefde die je bent

Seksuele inzichten zijn bevrijdend