Seksuele energie verhogen is geen overbodige luxe

Seksuele energie verhogen is geen overbodige luxe

Seksuele energie

Iedereen heeft seksuele energie door het lichaam stromen omdat dit hetzelfde is als je levensenergie. Want je seksualiteit is de bron van jouw levensenergie. Maar bij niet iedereen stroomt deze energie krachtig.

Vanwege energieblokkades. De seksuele energie in het lichaam kan middels Liefde getransformeerd worden. Waardoor de vastzittende lagere energie wordt getransformeerd naar de hogere energie van de Liefde.

Seksuele energie

Liefde heelt alles. Omdat hierdoor het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd. Waardoor je lichaam zich gaat herstellen en de lichamelijke pijn zal verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Omdat jouw seksuele energie krachtig gaat stromen.

Chakra’s

Wanneer een chakra uit balans is, ontstaat er een energieblokkade. En dit zorgt voor het minder laten doorstromen van de seksuele energie. Wat afhankelijk is van je emotionele, fysieke, mentale en spirituele staat.

Tweede chakra

Je tweede chakra staat in verbinding met je seksualiteit, emoties en creativiteit. En omdat dit chakra ook in verbinding staat met alle andere chakra’s is het van belang om de andere chakra’s ook te helen.

Energielichamen

Je aura is de spiegel van je innerlijk zijn, dus wat er zich afspeelt in je chakra’s. Er van uitgaande dat er zeven energielichamen om je fysieke lichaam heen zijn. De eerste drie energielichamen zijn verbonden met de aardse wereld.

En de vierde is de verbinding tussen de aardse wereld en de spirituele wereld. De laatste drie zijn verbonden met de spirituele wereld. Natuurlijk zijn deze net als de chakra’s allemaal met elkaar verbonden.

Energiefrequentie

Iedereen heeft een eigen energiefrequentie. Deze frequentie is beïnvloedbaar. Door het wel of niet hebben van onder andere seksuele angsten, oordelen, spanning en verwachtingen.

En een lage frequentie zorgt voor het ontstaan van klachten. Ervaar je steeds seksuele klachten, dan kun je ervan uitgaan dat je een gewond seksueel zelf hebt. Je klachten reflecteren altijd je innerlijke staat.

Gerelateerde artikelen

Seksuele onbewustheid leidt tot neerslachtigheid

Seksuele spanning is niet wat het lijkt

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksuele bewustheid brengt je tot leven

Seksueel liefdesspel begint zonder partner