Seksuele onbewustheid leidt tot neerslachtigheid

Seksuele onbewustheid leidt tot neerslachtigheid

Seksuele onbewustheid

Seksuele onbewustheid en het gevoel van levenloosheid in jezelf is onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dit gevoel van levenloosheid zorgt weer voor neerslachtigheid. Omdat je geen plezier meer ervaart.

Maar het is eigenlijk een gemis aan Liefde. Liefde voor je eigen seksualiteit. Maar omdat je hier vaak niet bewust van bent, ga je de Liefde buiten jezelf zoeken. Waardoor je eigenlijk jezelf ontkent.

Seksuele onbewustheid

Zonder een zuivere of liefdevolle verbinding met je eigen seksualiteit kun je je niet echt levendig voelen. Het helen van je seksualiteit is dan ook één van de vele aspecten van jezelf die je mag helen.

En het is zeker niet één van de makkelijkste. Maar daardoor niet minder belangrijk. Een zuivere seksuele verbinding is geen overbodige luxe. Het is noodzakelijk om de levensenergie in jezelf te kunnen laten stromen.

Neerslachtigheid

Neerslachtigheid komt door een gebrek aan plezier. En plezier is een gevolg van de zuivere verbinding met je eigen seksualiteit. Want jouw seksualiteit is namelijk de poort naar plezier.

En is de bron van jouw levenskracht ofwel levensenergie. Waardoor je van de overleefstand in de leefstand komt. Het zorgt er ook voor dat je je levendig voelt en je zielsverlangens voelt.

Verlangens zijn niet fout. Deze zijn ook een essentieel onderdeel van je leven. Je hebt niet voor niets verlangens. Het zijn jouw richtingaanwijzers. Het laat je zien wie je bent en wat voor leven bij je past.

Maar dit is niet te bereiken als je jouw verlangens niet volgt. Door je verlangens te volgen en te zijn wie je bent, ervaar je plezier. Omdat je jezelf kunt uiten. Doordat je jezelf niet meer hoeft in te houden of klein te houden.

Gerelateerde artikelen

Seksuele bewustheid brengt je tot leven

Seksuele verlangens en schaamte gaan niet samen

Seksualiteit is de bron van onze levenskracht

Seksuele lust vanuit onvoorwaardelijke Liefde

Seksuele passie heeft seksuele verlangens nodig