Seksuele passie heeft seksuele verlangens nodig

Seksuele passie heeft seksuele verlangens nodig

Seksuele passie

Seksuele passie ontstaat vanuit je seksuele verlangens. Want zonder deze verlangens heb je niets om gepassioneerd over te zijn. Passie zorgt voor het in beweging brengen van jezelf. Zodat jij jouw seksuele verlangens gaat volgen.

Wanneer je passie ervaart gaat dit altijd over je verlangens. Wat deze verlangens ook mogen zijn, ze zijn niet fout. Maar her is wel belangrijk om onderscheid te maken in verlangens en behoeften.

Verlangens zijn altijd vanuit Liefde en overvloed. En behoeften vanuit angst en tekort. Dit maakt een groot verschil. Seksuele verlangens ontstaan vanuit Liefde en overvloed hoeven niet vervuld te worden.

Deze verlangens zijn al vervullend vanuit zichzelf. Behoeften vanuit een tekort moeten vervuld worden (door anderen). Dit zorgt ook voor angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen. Omdat het als doel heeft om iets te krijgen.

Seksuele passie

Seksuele passie wordt pas voelbaar wanneer je eerst aan de slag gaat met je eigen behoeften door jezelf te geven wat je nodig hebt om de leegte in jezelf op te vullen. Zodat je seksuele verlangens naar boven kunnen komen en je niet afgeleid wordt door je behoeften.

Een verlangen zegt veel over jezelf. Je verlangens gaan over zelfexpressie. Wat jij in de wereld wereld brengen vanuit Liefde. Het gaat nooit over het krijgen van iets. Het gaat dan meer om het “proces” in plaats van om het “resultaat”.

Daarnaast geven je verlangens ook aan wie je diep van binnen bent. Want deze verlangens hangen nauw samen met je ziel. En via je ziel kun je hier op aarde je leven leiden vanuit Liefde. Op je eigen unieke manier.

Het luisteren naar je (seksuele) verlangens is belangrijk als je meer wilt dan een routinematige leven. Want je verlangens zorgen ervoor dat je weer echt kunt gaan leven. En je meer passie ervaart in je leven of tijdens de seks.

Gerelateerde artikelen

Seksuele verlangens en schaamte gaan niet samen

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seksuele zin bij vrouwen is vaak afwezig

Seksuele intimiteit en jezelf ontspannen voelen

Seksuele sleur in je relatie oplossen