Tegengestelde seksuele verlangens

Tegengestelde seksuele verlangens

Tegengestelde seksuele verlangens

Wanneer jij en je partner tegengestelde seksuele verlangens ervaren kan er een mismatch zijn. Omdat jullie seksblauwdruk niet met elkaar overeenkomen. Deze seksblauwdruk is op basis van je ziel.

Het kan ook zijn dat jullie tegengestelde seksuele verlangens nog niet matchen omdat er nog vanuit angst naar de eigen seksualiteit gekeken wordt. Waardoor de verlangens nog niet zuiver worden gevoeld.

En je jezelf tegenhoudt om je eigen seksualiteit te uiten op een manier die bij jou past. Je seksuele verlangens voelen hierdoor tegengesteld aan die van jouw partner. Terwijl er eigenlijk iets anders aan de hand is.

Namelijk het niet volledig omarmen en liefhebben van je eigen seksualiteit. Waardoor je jouw seksuele verlangens negeert en jezelf aanpast aan een beeld in je hoofd van hoe jij denkt wat jouw verlangens moeten zijn.

Om geaccepteerd en niet afgewezen te worden. Echter jij wijst jezelf af als je je seksuele verlangens negeert. En dit is schadelijk voor je gezondheid. Aangezien jouw seksualiteit de bron is van jouw levensenergie.

Tegengestelde seksuele verlangens

De tegengestelde seksuele verlangens kunnen op zielsniveau wel hetzelfde zijn. Maar op aarde niet tot uitdrukking gebracht worden. Vanwege onbewuste overtuigingen die op angst gebaseerd zijn. En je blokkeren.

Waardoor je een seksleven hebt waarin je niet de Liefde uit die jij bent. En je geen echte verbinding en diepe intimiteit ervaart. Omdat je nog een masker draagt. Een masker om jezelf te beschermen tegen afwijzing. 

Om dit masker af te zetten is bewustwording nodig van je eigen overtuigingen en de Liefde. Want de Liefde laat je anders naar je seksualiteit kijken. Je schaamte- en schuldgevoelens ga je dan doorzien en loslaten.

Zodat je de verbinding met je eigen seksualiteit gaat helen en bevrijden. Waardoor je de ware essentie van jouw seksualiteit gaat ont-dekken. Als wezenlijk en onmisbaar onderdeel van het leven als mens hier op aarde.

Gerelateerde artikelen

Terug naar de basis van je eigen natuur

Manifesteren van je seks- en liefdesleven

Seksuele behoeftigheid en ongezond gedrag

Liefde, acceptatie en respect

Preutsheid, seks en God