Liefde, acceptatie en respect

Liefde, acceptatie en respect

Liefde, acceptatie en respect

Een relatie vanuit Liefde, acceptatie en respect heeft geen ideaalbeeld nodig. Waardoor de Liefde via jou vrij kan stromen. Elk ideaalbeeld is gebaseerd op angst en tekort. En gaat over hoe je relatie zou moeten zijn.

Anders voel jij je niet gelukkig. Doordat je nog afhankelijk bent van je partner. Waardoor je jouw partner niet echt kan ontvangen. Als gevolg van het nastreven van een ideaalbeeld over de Liefde, je partner en je relatie.

Liefde, acceptatie en respect

De roep om aandacht, bevestiging en je gezien of begrepen voelen ontstaat vanuit je ego. Terwijl wanneer er vanuit Liefde, acceptatie en respect met jezelf en je partner omgaat, je deze problemen niet ervaart.

Want je hebt niets nodig van je partner. Liefde is altijd vrijheid. Elke keuze is hierin goed. Zelfs de keuzes vanuit angst. Vanuit Liefde, acceptatie en respect laat je jouw partner volledig vrij. En jij bent ook vrij.

Vrij om te kiezen voor een gezonde relatie. Met een matchende partner. Of niet natuurlijk. Maar om te kunnen kiezen is Liefde, acceptatie en respect onmisbaar. Zowel voor jezelf als voor je partner.

Zodat je jouw hart en ziel volgt. Maar wanneer er sprake is van afhankelijkheid en behoeftigheid, ontneemt dit jou de vrijheid om echt te kiezen. Want je ego probeert zichzelf in stand te houden.

Door verhalen te verzinnen over wie jij zou zijn. En wie je partner is. Terwijl elke identiteit een verzinsel is. Liefde, acceptatie dn respect als uitgangspunt voor je relatie staat los van je identiteit en ideaalbeelden.

Waardoor je leven en relaties geen strijd hoeft te zijn. Het mag wel een strijd zijn. De dualiteit maakt beide mogelijk. De keuze voor een ongezonde of gezonde relatie is afhankelijk van waartoe jij in staat bent. 

Gerelateerde artikelen

Zielsaantrekkingskracht voelen

Is jouw hart open of gesloten?

Manifesteren van je seks- en liefdesleven

Onaantastbare staat van Liefde

Terug naar de basis van je eigen natuur