Onaantastbare staat van Liefde

Onaantastbare staat van Liefde

Onaantastbare staat van Liefde

Je bent ten diepste onaantastbaar. Niemand kan jouw ziel aantasten. Want je ziel is niet veranderbaar en hierdoor altijd in de onaantastbare staat van Liefde. Aangezien je ziel niet sterfelijk is.

Maar je zelfbedachte identiteit is dat wel. En toch zie je jouw identiteit vaak als wie je bent. Terwijl het om je ziel gaat. De Liefde die je bent. En niet je identiteit die veranderbaar en beïnvloedbaar is. 

Want je identiteit is een masker. Om je ziel te beschermen. Terwijl je ziel niet beschermd hoeft te worden. Of je hart die hiermee verbonden is. En hierdoor blokkeer je de eeuwige Liefde.

Al je beschermingspatronen, waardoor je jouw hart sluit en je laat wegvluchten, staan echte verbinding en diepe intimiteit in de weg. Je identiteit is niets meer dan een houvast voor je ego.

Onaantastbare staat van Liefde

Deze houvast is het loslaten waard. Dit kan erg beangstigend zijn voor je ego. En niet aan te raden als je niet emotioneel volwassen bent. Je moet namelijk wel in staat zijn om jezelf te dragen.

Hiervoor is de verbinding met Liefde onmisbaar. De Liefde die je bent. Waardoor een vertrouwen ontstaat die voelbaar is in je hele wezen. Evenals een allesoverstijgende vreugde en vrede.

De onaantastbaarheid van je ziel draagt jou. Zodat je ziel kan gaan spelen hier op aarde. Ervaringen opdoen. Bewuste keuzes vanuit Liefde en onbewuste keuzes vanuit angst.

Wanneer je het spel nog niet kunt spelen. Omdat je nog vastzit in de rol gebaseerd op je identiteit die je onbewust gekozen hebt. Ook je seksualiteit beperk je door je identiteit voor waar aan te nemen.

Je bent vrij. In elke keuze. Je bent niemand iets verschuldigd. Je seksualiteit met je ziel ofwel de Liefde verbinden laat je levensenergie krachtig stromen. En dit opent je voor het leven zelf.

Gerelateerde artikelen

Relatie vanuit je ziel

Zielspad lopen en je seksualiteit

Terug naar de basis van je eigen natuur

Preutsheid, seks en God

Seksualiteit vieren mag echt