Seksualiteit vieren mag echt

Seksualiteit vieren mag echt

Seksualiteit vieren

Geef jij jouw seksualiteit al de liefdevolle aandacht die “nodig” is? En laat je je al meevoeren naar ongekende avonturen? Want je seksualiteit hoef je niet te verbergen. Je mag je seksualiteit zelfs gaan vieren. 

Seksualiteit vieren

Open jezelf voor de magische en verbindende momenten die mogelijk zijn dankzij je seksualiteit. Zoek niets meer buiten jezelf. Aangezien je seksualiteit de energetische basis voor een leven vanuit je gevoel is.

Elke ervaring voel je ook in je lichaam, in je bekkengebied. Want hier ontstaan je emoties. En begint het aarden van je lichaam. Waardoor je je ontspannen en levendig voelt in je eigen lichaam en stabiel vanuit je bekken. 

Je kunt hierdoor het leven aan. Maar vooral genieten van het leven. En natuurlijk ook van seks. Door ook jouw seksualiteit in je leven toe te laten, kom je in je kracht te staan. Aangezien jouw seksualiteit de bron hiervan is.

Want via jouw levensenergie kun je echt verbinding maken. Waardoor diepe intimiteit ontstaat. Je één voelen met wat is. Vanuit je hart en ziel. Waarin je lichaam ook mee doet. Inclusief je seksualiteit. Vanuit de heelheid in jezelf.

Je seksualiteit vieren betekent ook dankbaar zijn voor het leven zelf. Met alles erop en eraan. Het leven met open armen ontvangen. Wat zeker niet eenvoudig is. Maar wel je levensenergie krachtig laat stromen in je lichaam.

Zodat je naast zin in seks ook zin in het leven ervaart. Waarbij je creativiteit en verlangens een hoofdrol spelen. En je (seks- en liefdes)leven een uiting is van de Liefde die jij bent. Terwijl je veel plezier en genot ervaart.

Gerelateerde artikelen

Relatie vanuit je ziel

Seksuele onwetendheid

Luisteren naar je seksualiteit

Seksualiteit blokkeren heeft gevolgen

Flow ervaren in je seksleven