Luisteren naar je seksualiteit

Luisteren naar je seksualiteit

Luisteren naar je seksualiteit

Luisteren naar je seksualiteit, doe jij dat? Je seksualiteit heeft jou vast veel te zeggen. Want hierin zitten jouw onverwerkte emoties opgeslagen. Net als jouw verlangens en passie. Zodat jij jouw verlangens kan volgen.

Maar vaak houd je jezelf tegen om dit te doen. Je kunt hier vast vele redenen voor bedenken. Waardoor je niet echt aan het luisteren bent. Eerder aan het wegrennen voor wat jij ten diepste in jezelf verlangt vanuit je ziel.

Luisteren naar je seksualiteit

Je ziel communiceert met jou via alles in jouw lichaam. Ook via jouw seksualiteit. Aangezien dit de bron is van jouw levensenergie. En wordt geblokkeerd door het vasthouden aan je emoties. Terwijl je emoties juist signalen zijn.

Om je te vertellen waar je jezelf mag helen. Want je seksualiteit en emoties zijn verbonden met elkaar. En is je seksualiteit vaak beladen met angten, oordelen en verwachtingen. Terwijl je seksualiteit juist natuurlijk is.

Het is een wezenlijk deel van jou als mens. Je ziel vraagt je om te luisteren. Want hoe krachtiger jouw levensenergie stroomt in je leven en niet alleen in jouw seksleven, hoe meer je in jouw natuurlijke staat van zijn bent. 

En hoe zwakker het stroomt, hoe minder je hiermee in verbinding bent. Ofwel aan het luisteren bent naar je seksualiteit. Je seksleven is een afspiegeling van hoe jij in het leven staat. Het is de poort naar verbinding. De basis van jouw leven.

Je kunt nog zo “succesvol” zijn. Wat nog vaak nagestreefd wordt in deze maatschappij. Maar wanneer je geen echte verbinding kunt maken omdat je niet kunt luisteren naar je eigen seksualiteit, mis je waar het om gaat.

Door echt te gaan luisteren, voelen en aanwezig zijn, kun je gaan leven vanuit je ziel met een open hart vol passie. En je verlangens volgen. Waardoor je jouw Liefde gaat verspreiden door jezelf te zijn en uiten.

Gerelateerde artikelen

Yoni wijsheid is het voelen waard

Seksualiteit blokkeren heeft gevolgen

Natuurlijk seksritme ont-wikkelen

Confrontatie met jezelf

Hartgedragen seks is niet vanzelfsprekend